İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR DEN PARMAKKURDU NDA YOL YENİLEME ÇALIŞMASI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.12.2021 - 09:14, Güncelleme: 02.12.2021 - 09:14 1138+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR DEN PARMAKKURDU NDA YOL YENİLEME ÇALIŞMASI

BÜYÜKŞEHİR DEN PARMAKKURDU NDA YOL YENİLEME ÇALIŞMASI

Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için durmaksızın çalışıyor. Muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da çalışma programını yönlendiren ekipler, son olarak Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde yol yenileme çalışması gerçekleştirdi. 450 metrelik yol konforlu hale getirildi Sorumluluk alanındaki yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları yenileyerek, ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda Akdeniz ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahalle yolunda asfalta hazırlık çalışmalarını tamamlayan ekipler, kısa süre içinde sıcak asfalt serimine başladı. 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahalle Muhtarı Hulki Ateş, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve zemini oldukça kötü durumda olan mahalle yolunda yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Seçer’e teşekkür etti. Kent genelinde talepler doğrultusunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına yön veren ekipler, modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamaya devam edecek.
BÜYÜKŞEHİR DEN PARMAKKURDU NDA YOL YENİLEME ÇALIŞMASI

Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için durmaksızın çalışıyor. Muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da çalışma programını yönlendiren ekipler, son olarak Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahallesi’nde yol yenileme çalışması gerçekleştirdi.

450 metrelik yol konforlu hale getirildi

Sorumluluk alanındaki yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları yenileyerek, ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

Bu kapsamda Akdeniz ilçesine bağlı Parmakkurdu Mahalle yolunda asfalta hazırlık çalışmalarını tamamlayan ekipler, kısa süre içinde sıcak asfalt serimine başladı. 450 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yolu yenileyerek vatandaşların kullanımına sundu. Akdeniz ilçesi Parmakkurdu Mahalle Muhtarı Hulki Ateş, vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve zemini oldukça kötü durumda olan mahalle yolunda yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Seçer’e teşekkür etti.

Kent genelinde talepler doğrultusunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına yön veren ekipler, modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamaya devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.