İBT WEB

Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.04.2021 - 18:30, Güncelleme: 01.04.2021 - 18:30 2635+ kez okundu.
 

Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında

Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Özel Eğitim Merkezi’ndeki engelli bireylerle bir araya geldi. Merkez eğitmenlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu, sohbet etti.   Manisa’da engelli bireylere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların her zaman yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Özel Eğitim Merkezi’ndeki engelli bireylerle buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, merkez ziyaretinde ilk olarak eğitmenlerle bir araya geldi. Eğitmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Merkezdeki özel öğrencilerle samimi ve sıcak bir şekilde ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Başkal, engelli bireylerle öğle yemeğinde bir araya geldi ve onlarla uzun uzun sohbet etti.  
Büyükşehir Engelli Bireylerin Her Zaman Yanında


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Özel Eğitim Merkezi’ndeki engelli bireylerle bir araya geldi. Merkez eğitmenlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, öğrencilerle öğle yemeğinde buluştu, sohbet etti.
 
Manisa’da engelli bireylere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların her zaman yanında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Yunusemre ilçesinde bulunan Muradiye Özel Eğitim Merkezi’ndeki engelli bireylerle buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, merkez ziyaretinde ilk olarak eğitmenlerle bir araya geldi. Eğitmenlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve hediyelerini ileten Başkal, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Merkezdeki özel öğrencilerle samimi ve sıcak bir şekilde ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Başkal, engelli bireylerle öğle yemeğinde bir araya geldi ve onlarla uzun uzun sohbet etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.