İBT WEB

Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında

Genel 20.01.2021 - 11:52, Güncelleme: 20.01.2021 - 11:52 1907+ kez okundu.
 

Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında

Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında

Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında   Nispeten yağışsız geçen ayların ardından başlayan kar yağışı, Adana’nın Toroslardaki ilçelerinde etkili oluyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışarak yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için çaba gösteriyor.   Adana Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu Toroslardaki 4 ilçede, köy ve merkez mahallelerindeki yolların açık kalması, ulaşımın kesintisiz devam etmesi için çalışma gerçekleştiriyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri kar yağışının etkili olduğu kuzey ilçelerinde vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşımın aksamaması için 24 saat kesintisiz yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ ve Kozan Göller Yaylası bölgesinde karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, Pozantı ile Feke’de de teyakkuz halinde.Yol açma ve tuzlama çalışmalarında görevli 100 personel 10 iş makinesiyle, soğuk hava ve güçlüklere rağmen24 saat kesintisiz çalışmalarına devam ediyor.
Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında

Büyükşehir karla mücadelede 24 saat görev başında

 

Nispeten yağışsız geçen ayların ardından başlayan kar yağışı, Adana’nın Toroslardaki ilçelerinde etkili oluyor. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışarak yolların açık kalması ve ulaşımın aksamaması için çaba gösteriyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu Toroslardaki 4 ilçede, köy ve merkez mahallelerindeki yolların açık kalması, ulaşımın kesintisiz devam etmesi için çalışma gerçekleştiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri kar yağışının etkili olduğu kuzey ilçelerinde vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşımın aksamaması için 24 saat kesintisiz yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ ve Kozan Göller Yaylası bölgesinde karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, Pozantı ile Feke’de de teyakkuz halinde.Yol açma ve tuzlama çalışmalarında görevli 100 personel 10 iş makinesiyle, soğuk hava ve güçlüklere rağmen24 saat kesintisiz çalışmalarına devam ediyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.