İBT WEB

Büyükşehir ve MASKİ den Gölmarmara’ya Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.09.2021 - 15:06, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:06 1722+ kez okundu.
 

Büyükşehir ve MASKİ den Gölmarmara’ya Ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ den Gölmarmara’ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler ve Beyler mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve mahallelilere Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten heyet, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ilçede yaptığı hizmetleri anlatan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara takdim etti. Ziyaretlerde, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfi Ersöz de hazır bulundu.  Heyet ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara hizmet binasına da ziyaret gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından yakın zamanda Gıda Bankası olarak hizmet verecek binada incelemede bulunan ekip ilçe ziyaretini sonlandırdı. “Muhtarlarımızın görüşlerini alıyor, istekleri dinliyoruz” Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla 17 ilçe ve 1088 mahallede vatandaşların refahı için hizmetlerin devam ettiğini belirtti. Daire Başkanı Aksoy, "Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ’nin mahallelere götürdüğü hizmetlerin takibi ve sürdürülebilirliği açısından muhtarlarımızla iletişimimizi sıkı tutuyoruz. Muhtarlarımızın görüşlerini alıyor, istek ve talepleri dinliyoruz. Bunun yanında mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da görüşlerine önem veriyoruz”  diye konuştu.  
Büyükşehir ve MASKİ den Gölmarmara’ya Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler ve Beyler mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve mahallelilere Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten heyet, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin ilçede yaptığı hizmetleri anlatan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini mahalle muhtarlarına ve vatandaşlara takdim etti. Ziyaretlerde, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve MASKİ İlçe Şefi Lütfi Ersöz de hazır bulundu.  Heyet ziyaretlerin ardından Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara hizmet binasına da ziyaret gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından yakın zamanda Gıda Bankası olarak hizmet verecek binada incelemede bulunan ekip ilçe ziyaretini sonlandırdı. “Muhtarlarımızın görüşlerini alıyor, istekleri dinliyoruz” Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla 17 ilçe ve 1088 mahallede vatandaşların refahı için hizmetlerin devam ettiğini belirtti. Daire Başkanı Aksoy, " Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ’nin mahallelere götürdüğü hizmetlerin takibi ve sürdürülebilirliği açısından muhtarlarımızla iletişimimizi sıkı tutuyoruz. Muhtarlarımızın görüşlerini alıyor, istek ve talepleri dinliyoruz. Bunun yanında mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da görüşlerine önem veriyoruz”  diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.