İBT WEB

Büyükşehir Yenidoğan Camiinde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.12.2021 - 09:32, Güncelleme: 28.12.2021 - 09:32 958+ kez okundu.
 

Büyükşehir Yenidoğan Camiinde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Büyükşehir Yenidoğan Camiinde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Yangında hasar gören İzmit Yenidoğan Merkez Camii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, “Camiyi en kısa sürede onaracağız” talimatının ardından harekete geçen Büyükşehir A Takımının yaptığı temizlik, elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler ekipleri tarafından caminin kapı ve merdiven korkuluk montajları tamamlandı.   CAMİDE YANGIN ÇIKMIŞTI Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak'ta bulunan Yenidoğan Merkez Cami’nde meydana gelen olayda camiden dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermişti. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almıştı. Duvarlarında hasar oluşan caminin halıları da kullanılamaz hale gelmişti.   PARK BAHÇELERİN ATÖLYESİNDE YAPILDI Camide oluşan hasarın ardından Büyükşehir’in A Takımı çalışmalarına başlamıştı. İlk olarak camide temizlik yapılmış, ardından elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarına geçilmişti. Park ve Bahçeler Dairesi’ne bağlı ekipler ise Yenidoğan Merkez Cami’nin 2 adet kapı ve merdiven korkuluklarını kendi atölyelerinden imal etti. Ekipler ardından her iki kapı ve merdiven korkuluğunun montaj işlemini tamamladı.
Büyükşehir Yenidoğan Camiinde kapı ve korkuluk montajını tamamladı

Yangında hasar gören İzmit Yenidoğan Merkez Camii’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın, “Camiyi en kısa sürede onaracağız” talimatının ardından harekete geçen Büyükşehir A Takımının yaptığı temizlik, elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarının yanı sıra Park ve Bahçeler ekipleri tarafından caminin kapı ve merdiven korkuluk montajları tamamlandı.

 

CAMİDE YANGIN ÇIKMIŞTI

Yenidoğan Mahallesi Vehbi Demirel Sokak'ta bulunan Yenidoğan Merkez Cami’nde meydana gelen olayda camiden dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermişti. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almıştı. Duvarlarında hasar oluşan caminin halıları da kullanılamaz hale gelmişti.

 

PARK BAHÇELERİN ATÖLYESİNDE YAPILDI

Camide oluşan hasarın ardından Büyükşehir’in A Takımı çalışmalarına başlamıştı. İlk olarak camide temizlik yapılmış, ardından elektrik tesisatı, alçıpan ve boya çalışmalarına geçilmişti. Park ve Bahçeler Dairesi’ne bağlı ekipler ise Yenidoğan Merkez Cami’nin 2 adet kapı ve merdiven korkuluklarını kendi atölyelerinden imal etti. Ekipler ardından her iki kapı ve merdiven korkuluğunun montaj işlemini tamamladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.