İBT WEB

Büyükşehir Zabıtadan Ramazan Kısıtlaması Hatırlatması

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.04.2021 - 08:51, Güncelleme: 19.04.2021 - 08:51 2738+ kez okundu.
 

Büyükşehir Zabıtadan Ramazan Kısıtlaması Hatırlatması

Büyükşehir Zabıtadan Ramazan Kısıtlaması Hatırlatması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, hafta sonu Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret ederek, güvenlik personeliyle bir araya geldi. Ramazan ayında uygulanan kısmi kapanma ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirme yapılan ziyaretlerde, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede riayet edilmesi noktasında hatırlatmada bulunuldu.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt ile birlikte Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret etti. Turgutlu ziyaretinde, Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda güvenlik personeliyle de bir araya gelen Daire Başkanı Duman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda bulunan ve mevsim koşulları nedeniyle yıpranan Türk bayrağı da yenisiyle değiştirildi. Ardından Salihli ilçesine hareket edildi. Salihli ilçesinde de Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Şantiyesi’nde bulunan güvenlik personelleri ile bir araya gelindi. İlçe ziyaretleri Alaşehir ile noktalandı. Alaşehir ilçesinde de Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde görev yapan güvenlik personelleri ziyaret edildi. Ziyaretlerde Ramazan ayında uygulanan kısmi kapanma ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirme yapan Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede riayet edilmesi noktasında hatırlatmada bulundu.  
Büyükşehir Zabıtadan Ramazan Kısıtlaması Hatırlatması


Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, hafta sonu Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret ederek, güvenlik personeliyle bir araya geldi. Ramazan ayında uygulanan kısmi kapanma ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirme yapılan ziyaretlerde, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede riayet edilmesi noktasında hatırlatmada bulunuldu.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Selçuk Bozkurt ile birlikte Turgutlu, Salihli ve Alaşehir ilçelerini ziyaret etti. Turgutlu ziyaretinde, Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda güvenlik personeliyle de bir araya gelen Daire Başkanı Duman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda bulunan ve mevsim koşulları nedeniyle yıpranan Türk bayrağı da yenisiyle değiştirildi. Ardından Salihli ilçesine hareket edildi. Salihli ilçesinde de Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Şantiyesi’nde bulunan güvenlik personelleri ile bir araya gelindi. İlçe ziyaretleri Alaşehir ile noktalandı. Alaşehir ilçesinde de Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde görev yapan güvenlik personelleri ziyaret edildi. Ziyaretlerde Ramazan ayında uygulanan kısmi kapanma ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirme yapan Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede riayet edilmesi noktasında hatırlatmada bulundu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.