İBT WEB

Büyükşehirden Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 31.05.2021 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:26 1366+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine Ziyaret

Büyükşehirden Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine Ziyaret

  Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Yunusemre ilçesine bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Sezer’i ziyaret etti. Mahallede yapılan çalışmalar ve sosyal yardım hizmetleriyle ilgili istişarelerde bulunulan ziyarette, Muhtar Sezer’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları iletildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde muhtarlara ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Yunusemre ilçesine bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette, mahallede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler ile sosyal yardımlar konusunda istişarelerde bulunuldu, muhtarın talepleri yerinde dinlendi. Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir heyetine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Musa Sezer, yapılan hizmetlerden memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti. Büyükşehir heyeti, Muhtar Sezer’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti.  
Büyükşehirden Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine Ziyaret

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Yunusemre ilçesine bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Sezer’i ziyaret etti. Mahallede yapılan çalışmalar ve sosyal yardım hizmetleriyle ilgili istişarelerde bulunulan ziyarette, Muhtar Sezer’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları iletildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde muhtarlara ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlık İşleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Yunusemre ilçesine bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Musa Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette, mahallede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler ile sosyal yardımlar konusunda istişarelerde bulunuldu, muhtarın talepleri yerinde dinlendi. Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir heyetine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Musa Sezer, yapılan hizmetlerden memnuniyetini ifade ederek teşekkürlerini iletti. Büyükşehir heyeti, Muhtar Sezer’e Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.