İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE ÇAMLIYAYLA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMASI

Genel 28.11.2020 - 15:01, Güncelleme: 28.11.2020 - 15:01 2132+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE ÇAMLIYAYLA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMASI

ÇAMLIYAYLA’NIN SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE ÇAMLIYAYLA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMASI  ÇAMLIYAYLA’NIN SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde program dahilinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ilçe belediyeleri ile de işbirliği yaparak, sorun yaşanan bölgelerdeki yol problemlerine çözüm getiriyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Çamlıyayla İlçe Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışma neticesinde, yayla turizmi açısından cazibe merkezi olan Çamlıyayla’da birçok sokakta kilitli parke taş döşeme çalışması yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Çamlıyayla Belediyesine bağlı ekiplerin ortaklaşa yaptığı çalışma ile Kale Mahallesi Dutlu ve Dar sokakta 198 m2 kilitli parke taş döşeme çalışması gerçekleştirildi. Yine ekiplerin ortak mesaisi neticesinde Lale sokakta 781 m2, Kasım Ekenler Lisesi bahçesinde 506 m2, Toraççık sokakta 517 m2 ve Cin sokakta 450 m2 toplam 2 bin 450 m2 kilitli parke taş döşeme çalışması yerine getirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, sorumluluk alanlarında bulunan tüm noktalara program dahilinde hizmet götürdüklerini söyleyerek, “Doğal güzellikleri ve temiz havası ile her dönem daha fazla ilgi gören Çamlıyayla ilçemizde de Büyükşehir olarak altyapı hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu yıl Büyükşehir Beledimiz Cumayakası Talıç yolu, Belçınar Mahallesi Ulumeres mevkii ve Ergene yollarında sathi asfalt kaplama yaparak, yaz aylarında yaşanan toz ve kış aylarında ortaya çıkan çamurdan vatandaşlarımızı kurtardı” dedi. Ali Boltaç, ilçe Belediyesi ile ortak yürüttükleri faaliyet ile Çamlıyayla’nın birçok sokağında kilitli parke taş çalışması da yaptıklarını belirterek, “Parke taş döşeme çalışmaları program dahilinde devam edecek. Yapılan hizmetler tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 
ÇAMLIYAYLA’NIN SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE ÇAMLIYAYLA’DA KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMASI

 ÇAMLIYAYLA’NIN SOKAKLARI GÜZELLEŞİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde program dahilinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarının yanı sıra ilçe belediyeleri ile de işbirliği yaparak, sorun yaşanan bölgelerdeki yol problemlerine çözüm getiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Çamlıyayla İlçe Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışma neticesinde, yayla turizmi açısından cazibe merkezi olan Çamlıyayla’da birçok sokakta kilitli parke taş döşeme çalışması yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Çamlıyayla Belediyesine bağlı ekiplerin ortaklaşa yaptığı çalışma ile Kale Mahallesi Dutlu ve Dar sokakta 198 m2 kilitli parke taş döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Yine ekiplerin ortak mesaisi neticesinde Lale sokakta 781 m2, Kasım Ekenler Lisesi bahçesinde 506 m2, Toraççık sokakta 517 m2 ve Cin sokakta 450 m2 toplam 2 bin 450 m2 kilitli parke taş döşeme çalışması yerine getirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, sorumluluk alanlarında bulunan tüm noktalara program dahilinde hizmet götürdüklerini söyleyerek,

“Doğal güzellikleri ve temiz havası ile her dönem daha fazla ilgi gören Çamlıyayla ilçemizde de Büyükşehir olarak altyapı hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu yıl Büyükşehir Beledimiz Cumayakası Talıç yolu, Belçınar Mahallesi Ulumeres mevkii ve Ergene yollarında sathi asfalt kaplama yaparak, yaz aylarında yaşanan toz ve kış aylarında ortaya çıkan çamurdan vatandaşlarımızı kurtardı”

dedi.

Ali Boltaç, ilçe Belediyesi ile ortak yürüttükleri faaliyet ile Çamlıyayla’nın birçok sokağında kilitli parke taş çalışması da yaptıklarını belirterek,

“Parke taş döşeme çalışmaları program dahilinde devam edecek. Yapılan hizmetler tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun”

diye konuştu. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.