İBT WEB

BÜYÜKŞEHİRİN GÖNÜLLÜLERİ MOBİL KUAFÖRDEYDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.11.2021 - 09:16, Güncelleme: 05.11.2021 - 09:16 1431+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRİN GÖNÜLLÜLERİ MOBİL KUAFÖRDEYDİ

BÜYÜKŞEHİRİN GÖNÜLLÜLERİNDEN SAÇ KESİM VE TASARIM ETKİNLİĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför aracı, bu kez de Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’ne park etti. “Saç Kesim ve Tasarım Etkinliği” ile Büyükşehir’in gönüllü kuaförleri, sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalledeki vatandaşlara kuaförlük hizmeti verdi. Gönüllü kuaförlerden Hanife Türker, “İnsanlara dokunmayı seviyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç varsa gelmeye hazırız” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle dar gelirli mahallelere ulaşan Mobil Kuaför aracı, bu kez yönünü Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’ne çevirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen “Saç Kesim ve Tasarım Etkinliği” ile Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllü kuaförleri, Mobil Kuaför’de vatandaşlara saç kesim ve bakım hizmeti verdi. Büyükşehir’in gönüllü kuaförleri araçta yerini aldı Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Gönüllüler Şube Müdürlüğü’ne kayıtlı 4 kuaför, Mevlana Mahallesi’ndeki kadın ve çocukların saçlarını kesti. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kadın ve Çocuk Atölyesi önüne park eden Mobil Kuaför’e, mahalle sakinlerinin yanı sıra atölyede dikiş, nakış kursuna katılan kadınlar ve aynı atölyede kreş eğitimi alan çocuklar da geldi. Diledikleri gibi saçlarını kestiren kadınlar ve çocuklar, araçtan mutlu ayrıldı. “İnsanlara dokunmayı seviyoruz” Büyükşehir’in gönüllü kuaförlerinden Hanife Türker, Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla dar gelirli vatandaşlara ulaşabildiklerini söyleyerek, “Kuaförlük yapıyoruz, bu işten de keyif alıyoruz. Bu tür etkinliklerde bulunmayı seviyoruz. İnsanlara dokunmayı seviyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç varsa gelmeye hazırız. Gönüllüler Şube Müdürlüğü’nde kaydımız var, gönüllü üyeyiz. Her fırsatta yardımcı olmak istiyoruz. Belediyeye hizmet vermekten mutluyuz” dedi. “Kuaförlerimizden çok memnun kaldık” Gönüllü kuaförlerin verdiği hizmetten çok memnun kaldığını söyleyen Hatice Sönmez, “Hizmetlerden yararlandık. Memnunuz, güzel geçti. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. İlgilerinden ve hizmetlerinden çok memnun kaldık” ifadelerine yer verdi. “Çok mutluyum saçlarımdan, çok sevdim” Kadın ve Çocuk Atölyesi’nin kreşinde eğitim gören İkra Sönmez, Mobil Kuaför’de saçlarını kestirdi. Saçlarını çok beğendiğini ifade eden minik İkra, “Gönüllü kuaförler geldi. Saçımızı kestiler, çok güzel kestiler. Çok mutluyum saçlarımdan, çok sevdim. Gönüllü gelen kuaförlere teşekkür ederim. Vahap Amca’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.
BÜYÜKŞEHİRİN GÖNÜLLÜLERİNDEN SAÇ KESİM VE TASARIM ETKİNLİĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför aracı, bu kez de Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’ne park etti. “Saç Kesim ve Tasarım Etkinliği” ile Büyükşehir’in gönüllü kuaförleri, sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalledeki vatandaşlara kuaförlük hizmeti verdi. Gönüllü kuaförlerden Hanife Türker, “İnsanlara dokunmayı seviyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç varsa gelmeye hazırız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle dar gelirli mahallelere ulaşan Mobil Kuaför aracı, bu kez yönünü Toroslar ilçesi Mevlana Mahallesi’ne çevirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen “Saç Kesim ve Tasarım Etkinliği” ile Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllü kuaförleri, Mobil Kuaför’de vatandaşlara saç kesim ve bakım hizmeti verdi.

Büyükşehir’in gönüllü kuaförleri araçta yerini aldı

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Gönüllüler Şube Müdürlüğü’ne kayıtlı 4 kuaför, Mevlana Mahallesi’ndeki kadın ve çocukların saçlarını kesti. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten Kadın ve Çocuk Atölyesi önüne park eden Mobil Kuaför’e, mahalle sakinlerinin yanı sıra atölyede dikiş, nakış kursuna katılan kadınlar ve aynı atölyede kreş eğitimi alan çocuklar da geldi. Diledikleri gibi saçlarını kestiren kadınlar ve çocuklar, araçtan mutlu ayrıldı.

“İnsanlara dokunmayı seviyoruz”

Büyükşehir’in gönüllü kuaförlerinden Hanife Türker, Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla dar gelirli vatandaşlara ulaşabildiklerini söyleyerek, “Kuaförlük yapıyoruz, bu işten de keyif alıyoruz. Bu tür etkinliklerde bulunmayı seviyoruz. İnsanlara dokunmayı seviyoruz. Ne zaman bize ihtiyaç varsa gelmeye hazırız. Gönüllüler Şube Müdürlüğü’nde kaydımız var, gönüllü üyeyiz. Her fırsatta yardımcı olmak istiyoruz. Belediyeye hizmet vermekten mutluyuz” dedi.

“Kuaförlerimizden çok memnun kaldık”

Gönüllü kuaförlerin verdiği hizmetten çok memnun kaldığını söyleyen Hatice Sönmez, “Hizmetlerden yararlandık. Memnunuz, güzel geçti. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. İlgilerinden ve hizmetlerinden çok memnun kaldık” ifadelerine yer verdi.

“Çok mutluyum saçlarımdan, çok sevdim”

Kadın ve Çocuk Atölyesi’nin kreşinde eğitim gören İkra Sönmez, Mobil Kuaför’de saçlarını kestirdi. Saçlarını çok beğendiğini ifade eden minik İkra, “Gönüllü kuaförler geldi. Saçımızı kestiler, çok güzel kestiler. Çok mutluyum saçlarımdan, çok sevdim. Gönüllü gelen kuaförlere teşekkür ederim. Vahap Amca’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.