İBT WEB

Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Bakkal atandı

08.06.2020 - 08:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3020+ kez okundu.
 

Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Mustafa Bakkal atandı

Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, 6 yıldır Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Bakkal atandı. Okul öncesi okullaşma oranın arttırılması, devamsız öğrencilerin örgün eğitime kazandırılması, örgün öğretim dışında kalan öğrencilerin yaygın eğitime ve hayata kazandırılması, yabancı öğrencilerin entegrasyonun sağlanması, yeni okulların yapılması ve dönüşümlerinin sağlanması gibi çok sayıda hizmete katkı sunan Bakkal, özel eğitim gereksinimi olan çocuklar ve üstün yetenekli çocukların eğitimi konusunda özverili çalışmalarda bulundu. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinden mezun olan Mustafa Bakkal, halen hukuk eğitimine de devam ediyor.
Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, 6 yıldır Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Bakkal atandı.
Okul öncesi okullaşma oranın arttırılması, devamsız öğrencilerin örgün eğitime kazandırılması, örgün öğretim dışında kalan öğrencilerin yaygın eğitime ve hayata kazandırılması, yabancı öğrencilerin entegrasyonun sağlanması, yeni okulların yapılması ve dönüşümlerinin sağlanması gibi çok sayıda hizmete katkı sunan Bakkal, özel eğitim gereksinimi olan çocuklar ve üstün yetenekli çocukların eğitimi konusunda özverili çalışmalarda bulundu.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinden mezun olan Mustafa Bakkal, halen hukuk eğitimine de devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.