İBT WEB

Çelik merdivenler mahalleliyi mutlu etti

Genel 06.05.2020 - 15:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1626+ kez okundu.
 

Çelik merdivenler mahalleliyi mutlu etti

Mudanya ilçesinde iki sokağı bağlayan merdivenler, Mudanya Belediyesi tarafından çelik merdivenlerle yenilendi. Mudanya ilçesi Mütareke Mahallesi Harmanlar ve Kuruçeşme sokağı bir birine bağlayan merdivenlerin betonarme yapısı yılların sonunda aşındı. Mütareke Mahallesi Muhtarı’nın girişimleriyle Mudanya Belediyesi tarafından yenilenme yerine çelikle kaplanan merdivenler, vatandaşın kullanımına sunuldu.
Mudanya ilçesinde iki sokağı bağlayan merdivenler, Mudanya Belediyesi tarafından çelik merdivenlerle yenilendi.
Mudanya ilçesi Mütareke Mahallesi Harmanlar ve Kuruçeşme sokağı bir birine bağlayan merdivenlerin betonarme yapısı yılların sonunda aşındı. Mütareke Mahallesi Muhtarı’nın girişimleriyle Mudanya Belediyesi tarafından yenilenme yerine çelikle kaplanan merdivenler, vatandaşın kullanımına sunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.