İBT WEB

Çiçeklerle dolu bahçe

13.05.2020 - 12:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2626+ kez okundu.
 

Çiçeklerle dolu bahçe

Her yıl Gerze genelinde düzenlenen en güzel bahçe yarışmasında birinciliği kimselere kaptırmayan Kadir Öğütler’in bahçesi bu sene de çiçeklerle doldu. Günlük hayatta işe yaramayan çöpe attığımız eşyalardan çiçeklerine saksı yapan Kadir Öğütler, “Benim yaptığım kurumuş bir ağaca can vermek gibi. Cam ve pet şişeleri çöpe atmak yerine nasıl değerlendirebilirim diye düşündüm ve ortaya böyle güzel bir bahçe çıktı” dedi. Amacının geri dönüşüm malzemelerini değerlendirmek olduğunu söyleyen Kadir Öğütçü, “Zaten cennet gibi bir ilçemiz var. Herkes gayret edip kendi imkânlarıyla kapısının önünü güzelleştirse Gerze daha da güzelleşir” diyerek Gerzelilere ricada bulundu.
Her yıl Gerze genelinde düzenlenen en güzel bahçe yarışmasında birinciliği kimselere kaptırmayan Kadir Öğütler’in bahçesi bu sene de çiçeklerle doldu.
Günlük hayatta işe yaramayan çöpe attığımız eşyalardan çiçeklerine saksı yapan Kadir Öğütler, “Benim yaptığım kurumuş bir ağaca can vermek gibi. Cam ve pet şişeleri çöpe atmak yerine nasıl değerlendirebilirim diye düşündüm ve ortaya böyle güzel bir bahçe çıktı” dedi.
Amacının geri dönüşüm malzemelerini değerlendirmek olduğunu söyleyen Kadir Öğütçü, “Zaten cennet gibi bir ilçemiz var. Herkes gayret edip kendi imkânlarıyla kapısının önünü güzelleştirse Gerze daha da güzelleşir” diyerek Gerzelilere ricada bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.