İBT WEB

Cumhurbaşkanı Erdoğan aile kabristanını ziyaret etti

23.05.2020 - 13:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3032+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan aile kabristanını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı’nda aile kabristanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan annesi Tenzile Erdoğan, babası Ahmet Erdoğan’ın mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok’un mezarlarını da ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı’nda aile kabristanını ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nden çıkarak Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan annesi Tenzile Erdoğan, babası Ahmet Erdoğan’ın mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok’un mezarlarını da ziyaret etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.