İBT WEB

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivasspor’u tebrik etti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2022 - 08:49, Güncelleme: 27.05.2022 - 00:06 3301+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivasspor’u tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivasspor’u tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60. Türkiye kupasını kazanan Sivasspor’u tebrik etti.Türkiye Kupası final müsabakasında Sivasspor, Kayserispor’u mağlup ederek 60. Kupanın sahibi oldu. Sivasspor’u ilk tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Kupası’nın sahibi olan Sivasspor camiasını, taraftarlarını ve şehri tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivasspor’u tebrik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60. Türkiye kupasını kazanan Sivasspor’u tebrik etti.

Türkiye Kupası final müsabakasında Sivasspor, Kayserispor’u mağlup ederek 60. Kupanın sahibi oldu. Sivasspor’u ilk tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye Kupası’nın sahibi olan Sivasspor camiasını, taraftarlarını ve şehri tebrik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.