İBT WEB

Dağcılarımız Sultandağlarında Zirve Yaptı

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 22.11.2021 - 11:39, Güncelleme: 22.11.2021 - 11:39 1540+ kez okundu.
 

Dağcılarımız Sultandağlarında Zirve Yaptı

Dağcılarımız Sultandağlarında Zirve Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyespor (Manisa BBSK) Dağcılık takımı sporcularımız, Kasım ayı faaliyet programı kapsamında Afyon il sınırlarında bulunan Sultandağlarının 2610 metre yüksekliğindeki Gelincik Ana Zirvesine tırmandılar. Dağcılarımız, başarılı bir tırmanışın ardından Manisa BBSK flamasını zirvede dalgalandırdılar.   Manisa BBSK Dağcılık takımı, sabah 06.00’da zirve için yola çıktı. Saat 10.15 sularında 2610 metre yüksekliğindeki Gelincik Ana Zirvesine ulaşan sporcularımız, zirvede gerçekleşen dinlenmenin ardından dönüş yolculuğuna başladılar. Dağcılarımız, saat 15.30’da kamp alanına dönerek Afyon Sultandağlarında yaptıkları zirve tırmanışını sonlandırdılar. Gelincik Ana Zirvesi tırmanışı hakkında bilgiler veren Dağcılık takımı Antrenörümüz Cengiz Erdener, “Sisli, rüzgarlı ve sıfırın altına düşen hava sıcaklığında zirve yolculuğumuzu gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyespor flamasını yine dalgalandırdık. Başarılı bir tırmanış daha gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.
Dağcılarımız Sultandağlarında Zirve Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyespor (Manisa BBSK) Dağcılık takımı sporcularımız, Kasım ayı faaliyet programı kapsamında Afyon il sınırlarında bulunan Sultandağlarının 2610 metre yüksekliğindeki Gelincik Ana Zirvesine tırmandılar. Dağcılarımız, başarılı bir tırmanışın ardından Manisa BBSK flamasını zirvede dalgalandırdılar.

 

Manisa BBSK Dağcılık takımı, sabah 06.00’da zirve için yola çıktı. Saat 10.15 sularında 2610 metre yüksekliğindeki Gelincik Ana Zirvesine ulaşan sporcularımız, zirvede gerçekleşen dinlenmenin ardından dönüş yolculuğuna başladılar. Dağcılarımız, saat 15.30’da kamp alanına dönerek Afyon Sultandağlarında yaptıkları zirve tırmanışını sonlandırdılar. Gelincik Ana Zirvesi tırmanışı hakkında bilgiler veren Dağcılık takımı Antrenörümüz Cengiz Erdener, “Sisli, rüzgarlı ve sıfırın altına düşen hava sıcaklığında zirve yolculuğumuzu gerçekleştirdik. Manisa Büyükşehir Belediyespor flamasını yine dalgalandırdık. Başarılı bir tırmanış daha gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.