İBT WEB

Datça’da yaya ve sürücüler trafik kuralları konusunda bilgilendirildi

Genel 06.05.2020 - 13:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2325+ kez okundu.
 

Datça’da yaya ve sürücüler trafik kuralları konusunda bilgilendirildi

MUĞLA (İHA) – Muğla’nın Datça ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis ve jandarma ekipleri, sürücü ve yayaları sosyal mesafe ile diğer trafik kuralları konusunda bilgilendirdi. 6 Mayıs Trafik Haftasının başlaması nedeniyle Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Datça İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince, Atatürk Caddesinde vatandaşlar ile araç sürücülerine trafik adabı, yayalara öncelik ve sosyal mesafeyi koruma konularında bilgilendirme yaptı. Etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, İlçe Jandarma Komutanı Eren Öztürk ile emniyet ve jandarma trafik ve de asayiş ekipleri katıldı. Etkinlikte, maske takmayan araç sürücüleri ve vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı. Vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti belirtti.
MUĞLA (İHA) – Muğla’nın Datça ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis ve jandarma ekipleri, sürücü ve yayaları sosyal mesafe ile diğer trafik kuralları konusunda bilgilendirdi.
6 Mayıs Trafik Haftasının başlaması nedeniyle Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Datça İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince, Atatürk Caddesinde vatandaşlar ile araç sürücülerine trafik adabı, yayalara öncelik ve sosyal mesafeyi koruma konularında bilgilendirme yaptı. Etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, İlçe Jandarma Komutanı Eren Öztürk ile emniyet ve jandarma trafik ve de asayiş ekipleri katıldı. Etkinlikte, maske takmayan araç sürücüleri ve vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.
Vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.