İBT WEB

Denizlispor-Kayserispor maçını Ali Şansalan yönetecek

Spor 04.01.2021 - 11:09, Güncelleme: 04.01.2021 - 11:09 2390+ kez okundu.
 

Denizlispor-Kayserispor maçını Ali Şansalan yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor arasında Çarşamba günü oynanacak olan ligin 17.hafta karşılaşmasını Çanakkale Bölgesinden Ali Şansalan yönetecek.Süper Ligin 17.haftasında 06 Ocak 2021 Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadyumunda saat 13.30’da oynanacak olan Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor maçında Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Altan yapacak. Maçın 4.Hakemi Alper Çetin. VAR ve AVAR Hakemleri ise maç günü açıklanması bekleniyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 17. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.
Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor arasında Çarşamba günü oynanacak olan ligin 17.hafta karşılaşmasını Çanakkale Bölgesinden Ali Şansalan yönetecek.
Süper Ligin 17.haftasında 06 Ocak 2021 Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadyumunda saat 13.30’da oynanacak olan Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor maçında Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Murat Altan yapacak. Maçın 4.Hakemi Alper Çetin. VAR ve AVAR Hakemleri ise maç günü açıklanması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.