İBT WEB

Develi Kaymakamı Murat Duru emniyet ve jandarma personelinin bayranını kutladı

Genel 25.05.2020 - 10:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3091+ kez okundu.
 

Develi Kaymakamı Murat Duru emniyet ve jandarma personelinin bayranını kutladı

Develi Kaymakamı Murat Duru, 24 saat durmaksızın çalışan emniyet ve jandarma mensubu personellerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. Görevde olan personellerin bayramını telsiz üzerinden kutlayan Develi Kaymakamı Murat Duru; "Gece gündüz Develinin güzel insanları hemşehirlilerim için fedakarca görevlerini yerine getiren emniyet ve jandarma personelimize çok teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Develi Kaymakamı Murat Duru, 24 saat durmaksızın çalışan emniyet ve jandarma mensubu personellerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.
Görevde olan personellerin bayramını telsiz üzerinden kutlayan Develi Kaymakamı Murat Duru; "Gece gündüz Develinin güzel insanları hemşehirlilerim için fedakarca görevlerini yerine getiren emniyet ve jandarma personelimize çok teşekkür ediyorum, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.