İBT WEB

Düzce’de Belediyesinin hedefi 1 milyon maske üretmek

Genel 06.05.2020 - 11:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2657+ kez okundu.
 

Düzce’de Belediyesinin hedefi 1 milyon maske üretmek

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi Maske Dikim atölyesinde günlük 10 bin maske hedefini aşarken toplamda üretim hedefini ise 1 milyon olarak belirledi. Düzce Belediyesi’nin Maske Dikim Atölyesi’nde maske üretimi bir yandan devam ederken bir yandan da dikilen maskeler vatandaşlara dağıtılıyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, maske dikim atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Özlü, “Günlük 10 bin maske üretimi hedefliyorduk bu sayıyı geçtik. Şu anda da hedefimiz toplamda 1 milyon maske üretmek. Kumaş bağlantımızı yaptık Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.
DÜZCE(İHA) – Düzce Belediyesi Maske Dikim atölyesinde günlük 10 bin maske hedefini aşarken toplamda üretim hedefini ise 1 milyon olarak belirledi.
Düzce Belediyesi’nin Maske Dikim Atölyesi’nde maske üretimi bir yandan devam ederken bir yandan da dikilen maskeler vatandaşlara dağıtılıyor.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, maske dikim atölyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Özlü, “Günlük 10 bin maske üretimi hedefliyorduk bu sayıyı geçtik. Şu anda da hedefimiz toplamda 1 milyon maske üretmek. Kumaş bağlantımızı yaptık Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.