İBT WEB

Edirne’de silahlı saldırı: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 08:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 01:08 1159+ kez okundu.
 

Edirne’de silahlı saldırı: 1 yaralı

Edirne’de silahlı saldırı: 1 yaralı

Edirne’de bir barın önünden araçtan açılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Edirne’nin 1. Murat Mahallesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde olan Enver K. kimliği belirsiz kişi tarafından araçtan açılan ateş sonucu ayağından yaralandı.İhbar üzerine olayın yaşandığı yere ambulans ile birlikte Özel Hareket ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, ambulans ekipleri de ilk müdahalenin ardından yaralı şahsı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.Araçla olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, aracı terk edilmiş halde buldu.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Edirne’de silahlı saldırı: 1 yaralı
Edirne’de bir barın önünden araçtan açılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Edirne’nin 1. Murat Mahallesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde olan Enver K. kimliği belirsiz kişi tarafından araçtan açılan ateş sonucu ayağından yaralandı.

İhbar üzerine olayın yaşandığı yere ambulans ile birlikte Özel Hareket ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, ambulans ekipleri de ilk müdahalenin ardından yaralı şahsı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Araçla olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, aracı terk edilmiş halde buldu.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.