İBT WEB

EGMden İstanbulun fethinin yıl dönümüyle ilgili paylaşım

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2021 - 11:40, Güncelleme: 29.05.2021 - 11:40 1392+ kez okundu.
 

EGMden İstanbulun fethinin yıl dönümüyle ilgili paylaşım

EGM’den İstanbul’un fethinin yıl dönümüyle ilgili paylaşım

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medya hesabından İstanbul’un fethinin 568’inci yıl dönümüyle ilgili bir paylaşımda bulundu.Sosyal medya hesabından İstanbul’un fethinin 568’inci yıl dönümüyle ilgili bir paylaşımda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü; paylaşımında, “Tarihinin akışını değiştiren, çağ kapatıp çağ açan bir fetih... Aziz İstanbul’u bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet ve şanlı ordusunu minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.
EGM’den İstanbul’un fethinin yıl dönümüyle ilgili paylaşım
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medya hesabından İstanbul’un fethinin 568’inci yıl dönümüyle ilgili bir paylaşımda bulundu.
Sosyal medya hesabından İstanbul’un fethinin 568’inci yıl dönümüyle ilgili bir paylaşımda bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü; paylaşımında, “Tarihinin akışını değiştiren, çağ kapatıp çağ açan bir fetih... Aziz İstanbul’u bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet ve şanlı ordusunu minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.