İBT WEB

Elazığ’da Cami ve Çocuk Buluşması Projesi

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 13:31, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:36 1231+ kez okundu.
 

Elazığ’da Cami ve Çocuk Buluşması Projesi

Elazığ’da Cami ve Çocuk Buluşması Projesi

Elazığ’da sürdürülen Cami ve Çocuk Buluşması Projesiyle çocuklara ramazan ayının önemi anlatılıyor.Elazığ İl Müftülüğü koordinesinde Camii ve Çocuk Buluşması Projesi sürüyor. Proje nedeniyle düzenlenen etkinliklerde 4-6 yaş arası Kur’an Kursu öğrencileri, ramazan ayını Camilerde karşılıyor. Programlarda çeşitli etkinlikler düzenlenerek ramazan ayı ve camiler hakkında bilgiler veriliyor. Ayrıca program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de ikram ediliyor.Kur’an’ın ahlakıyla geleceğe yön verecek nesiller yetiştirmek için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini ifade eden İl Müftüsü Selami Aydın, "Bu ulvî gayeye gönül veren aziz milletimize hizmet etmeye her zaman hazırız. Bu gaye doğrultusunda emek veren hocalarımızı, yavrularını ve bu yaşlarda Kur’an öğrenmeye teşvik eden anne, babaları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Elazığ’da Cami ve Çocuk Buluşması Projesi
Elazığ’da sürdürülen Cami ve Çocuk Buluşması Projesiyle çocuklara ramazan ayının önemi anlatılıyor.

Elazığ İl Müftülüğü koordinesinde Camii ve Çocuk Buluşması Projesi sürüyor. Proje nedeniyle düzenlenen etkinliklerde 4-6 yaş arası Kur’an Kursu öğrencileri, ramazan ayını Camilerde karşılıyor. Programlarda çeşitli etkinlikler düzenlenerek ramazan ayı ve camiler hakkında bilgiler veriliyor. Ayrıca program sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de ikram ediliyor.
Kur’an’ın ahlakıyla geleceğe yön verecek nesiller yetiştirmek için tüm imkanların seferber edilmesi gerektiğini ifade eden İl Müftüsü Selami Aydın, "Bu ulvî gayeye gönül veren aziz milletimize hizmet etmeye her zaman hazırız. Bu gaye doğrultusunda emek veren hocalarımızı, yavrularını ve bu yaşlarda Kur’an öğrenmeye teşvik eden anne, babaları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.