İBT WEB

Emekli maaşıyla kampanyaya destek oldu

Genel 06.05.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1932+ kez okundu.
 

Emekli maaşıyla kampanyaya destek oldu

Samsun’un Alaçam ilçesinde Muhterem Ergün isimli vatandaş Milli Dayanışma Kampanyası’na emekli maaşıyla destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyadan haberdar olunca destek olmaya karar veren Gökçeboğaz Kozoğlu Mahallesi’nden Muhterem Ergün, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstüne uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, Vefa Sosyal Destek Birimini arayarak yardım talep etti. Alaçam Vefa Sosyal Destek Biriminden gelen görevlilere maaşından ayırdığı 400 lirayı verdi. Görevliler teslim aldıkları parayı bankada bağış hesabına yatırdı. Ergün, "Hastalık ortalığı kötü etti. Yardıma ihtiyacı olan çok sayıda insanlar var. Ben de emekliyim ama karınca kararınca destek olmak istedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına katılmak istedim" dedi.
Samsun’un Alaçam ilçesinde Muhterem Ergün isimli vatandaş Milli Dayanışma Kampanyası’na emekli maaşıyla destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyadan haberdar olunca destek olmaya karar veren Gökçeboğaz Kozoğlu Mahallesi’nden Muhterem Ergün, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstüne uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, Vefa Sosyal Destek Birimini arayarak yardım talep etti.
Alaçam Vefa Sosyal Destek Biriminden gelen görevlilere maaşından ayırdığı 400 lirayı verdi. Görevliler teslim aldıkları parayı bankada bağış hesabına yatırdı. Ergün, "Hastalık ortalığı kötü etti. Yardıma ihtiyacı olan çok sayıda insanlar var. Ben de emekliyim ama karınca kararınca destek olmak istedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına katılmak istedim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.