İBT WEB

Emlakçıya molotofkokteyli atan zanlı tutuklandı

20.09.2020 - 08:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3488+ kez okundu.
 

Emlakçıya molotofkokteyli atan zanlı tutuklandı

Adana’da bir emlakçı dükkanına molotofkokteyli attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Serkan B. (32), kadın emlakçı C.B.’nin (60) iş yerine molotofkokteyli attıktan sonra kayıplara karıştı. Serkan B. sokakta devriye gezen bekçiler tarafından yakalandı. İş yerindeki yangın ise büyümeden söndürüldü. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda molotofkokteylini kendisinin atmadığını savundu. Serkan B.’den şikayetçi olan C.B ise emniyetteki ifadesinde "Beni sürekli tehdit ediyordu ama kendisini tanımıyorum, kendisi de emlakçıymış" dedi öğrenildi. Serkan B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Adana’da bir emlakçı dükkanına molotofkokteyli attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Serkan B. (32), kadın emlakçı C.B.’nin (60) iş yerine molotofkokteyli attıktan sonra kayıplara karıştı. Serkan B. sokakta devriye gezen bekçiler tarafından yakalandı. İş yerindeki yangın ise büyümeden söndürüldü. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki sorgusunda molotofkokteylini kendisinin atmadığını savundu. Serkan B.’den şikayetçi olan C.B ise emniyetteki ifadesinde "Beni sürekli tehdit ediyordu ama kendisini tanımıyorum, kendisi de emlakçıymış" dedi öğrenildi.
Serkan B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.