İBT WEB

EMŞA VAKFIN DAN BAŞKAN BOZDOĞANA ZİYARET

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.08.2021 - 10:11, Güncelleme: 28.08.2021 - 10:11 1833+ kez okundu.
 

EMŞA VAKFIN DAN BAŞKAN BOZDOĞANA ZİYARET

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanı ziyaret etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanı ziyaret etti. EMŞAV Başkanı Zekeriya Yılmaz ve başkan yardımcıları ; İbrahim Özdemir,  Güven Yıkman, İlkay Beyti Tutucu, Mehmet Beyaziler, Alican Kaya, Nurettin Çıplak Başkan Bozdoğana hizmetlerinden dolayı teşekkür plaket’i takdim etti. Tarsus Belediye  Başkanı Bozdoğan Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyelerini çalışmalarından dolayı takdir etti. Başkanı Bozdoğan EMŞA Vakfı üyelerine;’’Şehid aileleri için elinden gelen yardımları yaptıklarını’’söledi.  
Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanı ziyaret etti

Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğanı ziyaret etti. EMŞAV Başkanı Zekeriya Yılmaz ve başkan yardımcıları ; İbrahim Özdemir,  Güven Yıkman, İlkay Beyti Tutucu, Mehmet Beyaziler, Alican Kaya, Nurettin Çıplak Başkan Bozdoğana hizmetlerinden dolayı teşekkür plaket’i takdim etti. Tarsus Belediye  Başkanı Bozdoğan Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehid Aileleri vakfı üyelerini çalışmalarından dolayı takdir etti. Başkanı Bozdoğan EMŞA Vakfı üyelerine;’’ Şehid aileleri için elinden gelen yardımları yaptıklarını’’söledi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.