İBT WEB

Erzincan’da ramazan etkinlikleri devam ediyor

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 19.04.2022 - 00:46 1276+ kez okundu.
 

Erzincan’da ramazan etkinlikleri devam ediyor

Erzincan’da ramazan etkinlikleri devam ediyor

Erzincan’da düzenlenen ramazan etkinlikleri Pıtırcık ve Hacivat Karagöz oyunları ile devam etti.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri dahilinde çocuk tiyatrosu ekibi tarafından Pıtırcık ve Hacivat Karagöz isimli oyunlar sergilendi.Pıtırcık oyununda tiyatro ekibi oyuncuları Zeynep Erva Yılmaz, Ali Yağız Yılmaz, Akif Kağan Saltabaş, Neva Emel Karagöz, Melike Azra Tan, Emine Günay, Fatmanur Kale, Eymen Ovayurt ve Ecren Köksal sahne alırlarken, Hacivat Karagöz oyununu ise Murat Poğaçacı ve Levent Ünlü sahneledi.
Erzincan’da ramazan etkinlikleri devam ediyor
Erzincan’da düzenlenen ramazan etkinlikleri Pıtırcık ve Hacivat Karagöz oyunları ile devam etti.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri dahilinde çocuk tiyatrosu ekibi tarafından Pıtırcık ve Hacivat Karagöz isimli oyunlar sergilendi.
Pıtırcık oyununda tiyatro ekibi oyuncuları Zeynep Erva Yılmaz, Ali Yağız Yılmaz, Akif Kağan Saltabaş, Neva Emel Karagöz, Melike Azra Tan, Emine Günay, Fatmanur Kale, Eymen Ovayurt ve Ecren Köksal sahne alırlarken, Hacivat Karagöz oyununu ise Murat Poğaçacı ve Levent Ünlü sahneledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.