İBT WEB

Erzincan’da sokak hayvanlarına mama desteği

Genel 08.05.2020 - 21:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1648+ kez okundu.
 

Erzincan’da sokak hayvanlarına mama desteği

Erzincan’da korona virüs salgını nedeniyle sokak hayvanlarının yetersiz beslenmesini önlemek için çalışmalar sürdürülüyor. Ekipler, şehrin belli noktalarına sokak hayvanlarının beslenmesi için mama bıraktı. Korona virüs salgınıyla birlikte sokak hayvanları da unutulmuyor. Salgınla birlikte boşalan cadde ve sokaklardaki hayvanların yiyecek sıkıntısı çekmemesi için çalışmaları sürdüren ekipler, hayvanlara mama desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda il sınırları içerisindeki başta hayvan barınakları olmak üzere park, bahçe gibi sokak hayvanlarının yaşam alanlarında tespit edilen noktalara düzenli olarak mama, yem, yiyecek ve su bırakılarak, hayvanların yaşam alanları dezenfekte ediliyor.
Erzincan’da korona virüs salgını nedeniyle sokak hayvanlarının yetersiz beslenmesini önlemek için çalışmalar sürdürülüyor. Ekipler, şehrin belli noktalarına sokak hayvanlarının beslenmesi için mama bıraktı.
Korona virüs salgınıyla birlikte sokak hayvanları da unutulmuyor. Salgınla birlikte boşalan cadde ve sokaklardaki hayvanların yiyecek sıkıntısı çekmemesi için çalışmaları sürdüren ekipler, hayvanlara mama desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda il sınırları içerisindeki başta hayvan barınakları olmak üzere park, bahçe gibi sokak hayvanlarının yaşam alanlarında tespit edilen noktalara düzenli olarak mama, yem, yiyecek ve su bırakılarak, hayvanların yaşam alanları dezenfekte ediliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.