İBT WEB

Eskişehir Belediyesinden ağaç diken genç ve çocuk heykeli

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.05.2021 - 09:23, Güncelleme: 28.05.2021 - 09:23 1358+ kez okundu.
 

Eskişehir Belediyesinden ağaç diken genç ve çocuk heykeli

Eskişehir Belediyesinden ağaç diken genç ve çocuk heykeli

CHP'li Eskişehir Belediyesi, yaptığı peyzaj ve park düzenlemesinin ardından Hicri Sezen Bulvarı girişine ağaç diken genç ve çocuk heykeli yaptı. CHP'li belediyelerin heykel hizmeti, vaka sayılarının düşüp hayatın normale dönmesiyle birlikte hız kazandı. Son olarak Eskişehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı girişinde gerçekleştirdiği peyzaj ve park düzenlemesinin ardından bölgeye bir de heykel dikti. CHP'Lİ BELEDİYELERDEN BİR HEYKEL DAHA Peyzaj çalışmalarının ardından yapılan 'ağaç diken genç ve çocuk heykeli' görevliler tarafından planlanan yere kondu. "FARKINDALIK AMACIYLA YAPTIK" Belediye, heykelle ilgili yaptığı açıklamada, 'ağaç diken genç ve çocuk heykelinin' farkındalık amacıyla bölgeye konulduğunu ifade etti. Öte yandan Eskişehir Belediyesi'nin ardından hangi CHP'li belediyenin heykel furyasına devam edeceği, şimdiden merak konusu oldu.
Eskişehir Belediyesinden ağaç diken genç ve çocuk heykeli

CHP'li Eskişehir Belediyesi, yaptığı peyzaj ve park düzenlemesinin ardından Hicri Sezen Bulvarı girişine ağaç diken genç ve çocuk heykeli yaptı.

CHP'li belediyelerin heykel hizmeti, vaka sayılarının düşüp hayatın normale dönmesiyle birlikte hız kazandı.

Son olarak Eskişehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı girişinde gerçekleştirdiği peyzaj ve park düzenlemesinin ardından bölgeye bir de heykel dikti.

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN BİR HEYKEL DAHA

Peyzaj çalışmalarının ardından yapılan 'ağaç diken genç ve çocuk heykeli' görevliler tarafından planlanan yere kondu.

"FARKINDALIK AMACIYLA YAPTIK"

Belediye, heykelle ilgili yaptığı açıklamada, 'ağaç diken genç ve çocuk heykelinin' farkındalık amacıyla bölgeye konulduğunu ifade etti.

Öte yandan Eskişehir Belediyesi'nin ardından hangi CHP'li belediyenin heykel furyasına devam edeceği, şimdiden merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.