İBT WEB

Eskişehir güne yağmurla başladı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 10:24, Güncelleme: 11.06.2022 - 10:19 2428+ kez okundu.
 

Eskişehir güne yağmurla başladı

Eskişehir güne yağmurla başladı

Eskişehir’de sabahın erken saatlerinde sağanak yağış etkili olurken, sıcaklık hissedilir bir biçimde düştü.Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü’nün Eskişehir için yapmış olduğu kuvvetli yağış uyarısı sabah saatlerinden itibaren etkili oldu. Yapılan tahmine göre gün içinde yağmurun aralıklar ile devam edeceği belirtilirken, önümüzdeki günlerde de sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Uyandıkları zaman yağışı fark eden Eskişehirliler, yeni güne evlerinden şemsiye ve yağmurluklarını alarak çıktı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların ise zor anlar yaşadığı görüldü.Hava sıcaklığında hissedilir bir şekilde düşüşe neden olan sağanak yağış, günlerdir sıcaktan bunalan vatandaşları rahatlattı. Önümüzdeki beş gün içerisinde Eskişehir’de en düşük sıcaklığın 15, en yüksek sıcaklığın ise 25 derece olması bekleniyor.
Eskişehir güne yağmurla başladı
Eskişehir’de sabahın erken saatlerinde sağanak yağış etkili olurken, sıcaklık hissedilir bir biçimde düştü.
Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü’nün Eskişehir için yapmış olduğu kuvvetli yağış uyarısı sabah saatlerinden itibaren etkili oldu. Yapılan tahmine göre gün içinde yağmurun aralıklar ile devam edeceği belirtilirken, önümüzdeki günlerde de sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Uyandıkları zaman yağışı fark eden Eskişehirliler, yeni güne evlerinden şemsiye ve yağmurluklarını alarak çıktı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların ise zor anlar yaşadığı görüldü.
Hava sıcaklığında hissedilir bir şekilde düşüşe neden olan sağanak yağış, günlerdir sıcaktan bunalan vatandaşları rahatlattı. Önümüzdeki beş gün içerisinde Eskişehir’de en düşük sıcaklığın 15, en yüksek sıcaklığın ise 25 derece olması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.