İBT WEB

Fenerbahçe, barbeküde bir araya geldi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2021 - 16:53, Güncelleme: 03.04.2021 - 16:53 3216+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, barbeküde bir araya geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Futbol A Takımı ile barbekü organizasyonunda bir araya geldi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli futbolcular ile Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen barbekü organizasyonunda bir araya geldi. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından düzenlenen yemekte Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, teknik ve idari heyet, oyuncular, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ile personel katıldı. Barbeküde Ali Koç yakından ilgilendiği futbolcularla sohbet etti.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Futbol A Takımı ile barbekü organizasyonunda bir araya geldi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli futbolcular ile Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen barbekü organizasyonunda bir araya geldi. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından düzenlenen yemekte Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, teknik ve idari heyet, oyuncular, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ile personel katıldı. Barbeküde Ali Koç yakından ilgilendiği futbolcularla sohbet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.