İBT WEB

Fethiye’de 2 ton çöp toplandı

Genel 23.08.2020 - 13:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3149+ kez okundu.
 

Fethiye’de 2 ton çöp toplandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan çevre temizliği etkinliğinde 2 ton çöp toplandı. Çevre temizliği kapsamında, Kayaköy Mahallesi’ndeki Darboğaz Koyu’nda temizlik yapıldı. Teknelerle koya ulaşan gönüllüler, yaklaşık 4 saat çevre temizliği yaptı. Toplanan 2 ton çöp kıyıya getirildi. Gönüllülerin topladığı atıklardan dönüştürülebilir olanları, Fethiye Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi’ne gönderildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, ilçenin Türkiye’nin en güzel ada ve koylarına ev sahipliği yaptığını belirterek, "Bölgede yaşayan ve tatile gelen vatandaşların çöplerini doğaya atmamasını istiyoruz. Doğa harikası coğrafyamızı temiz bir şekilde gelecek nesile miras bırakmalıyız" dedi.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan çevre temizliği etkinliğinde 2 ton çöp toplandı.
Çevre temizliği kapsamında, Kayaköy Mahallesi’ndeki Darboğaz Koyu’nda temizlik yapıldı.
Teknelerle koya ulaşan gönüllüler, yaklaşık 4 saat çevre temizliği yaptı. Toplanan 2 ton çöp kıyıya getirildi. Gönüllülerin topladığı atıklardan dönüştürülebilir olanları, Fethiye Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi’ne gönderildi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, ilçenin Türkiye’nin en güzel ada ve koylarına ev sahipliği yaptığını belirterek, "Bölgede yaşayan ve tatile gelen vatandaşların çöplerini doğaya atmamasını istiyoruz. Doğa harikası coğrafyamızı temiz bir şekilde gelecek nesile miras bırakmalıyız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.