İBT WEB

Fethiye’de minibüslere Kovid-19 denetimi gerçekleştirildi

Genel 10.09.2020 - 07:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3323+ kez okundu.
 

Fethiye’de minibüslere Kovid-19 denetimi gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından minibüslerde Kovid-19 denetimi yapıldı. Artan korona virüs vakalarıyla birlikte kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi. Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu’nun tavsiye kararı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Kovid 19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderildi. Genelge kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri de denetimlerini bu kapsamda sürdürdü. İnönü Bulvarı üzerinde uygulama yapan ekipler, minibüslerde ayakta yolcu olup olmadığını denetledi. Uygulama boyunca durdurulan minibüslerde ayakta yolcuya rastlanmadı. Ekipler, ayakta yolcu olup olmamasının yanı sıra maske ve dezenfektan olup olmadığını denetledi.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından minibüslerde Kovid-19 denetimi yapıldı.
Artan korona virüs vakalarıyla birlikte kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu taşımada ayakta yolcu alınmasına müsaade edilmeyeceğini söyledi. Sağlık Bakanlığı Korona virüs Bilim Kurulu’nun tavsiye kararı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Kovid 19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderildi. Genelge kapsamında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri de denetimlerini bu kapsamda sürdürdü. İnönü Bulvarı üzerinde uygulama yapan ekipler, minibüslerde ayakta yolcu olup olmadığını denetledi. Uygulama boyunca durdurulan minibüslerde ayakta yolcuya rastlanmadı. Ekipler, ayakta yolcu olup olmamasının yanı sıra maske ve dezenfektan olup olmadığını denetledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.