İBT WEB

Boynuna inşaat teli dolanan köpek kurtarıldı

Genel 07.05.2020 - 07:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2844+ kez okundu.
 

Boynuna inşaat teli dolanan köpek kurtarıldı

Hakkari’de boynuna inşaat teli dolanan ve ağır yaralanan bir köpek belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. Hakkari Üniversitesi yerleşkesinde boynuna inşaat teli dolanmış ve ölüme terk edilmiş sokak köpeği bulunduğu ihbarını alan Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Kanlar içinde kalan ve baygın halde bulunan sokak köpeğine ekipler olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Gerekli tüm müdahaleleri yapılan köpek, Hakkari Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde müşahede altına alındı.
Hakkari’de boynuna inşaat teli dolanan ve ağır yaralanan bir köpek belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Hakkari Üniversitesi yerleşkesinde boynuna inşaat teli dolanmış ve ölüme terk edilmiş sokak köpeği bulunduğu ihbarını alan Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Kanlar içinde kalan ve baygın halde bulunan sokak köpeğine ekipler olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Gerekli tüm müdahaleleri yapılan köpek, Hakkari Belediyesi Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde müşahede altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.