İBT WEB

GASTRONOMİDE TANITIMDA İŞ BİRLİĞİNDE ÖNCÜ ŞEHİR HATAY

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.03.2022 - 13:38, Güncelleme: 10.03.2022 - 13:38 1771+ kez okundu.
 

GASTRONOMİDE TANITIMDA İŞ BİRLİĞİNDE ÖNCÜ ŞEHİR HATAY

GASTRONOMİDE TANITIMDA İŞ BİRLİĞİNDE ÖNCÜ ŞEHİR HATAY

Expo 2021 Hatay’ın başlamasına sayılı günler kala dev organizasyonun yapılacağı alanlar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 1 Nisan’da kapılarını açacak dev organizasyon öncesi son hazırlıklar yapılırken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Balıkesir Aşçılar Derneği yetkilileri Antakya-Defne bölgesindeki Expo alanını ziyaret etti. Balıkesir’den gelen yetkililere Expo 2021 Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak eşlik etti. Eskiocak, konuklarına alandaki yerleşkeler ve organizasyon hakkında detaylı bilgi verdi. Yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulan Balıkesirli yetkililer, Expo’nun Hatay için güzel ve anlamlı olduğunu belirtti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet İnan, “Expo Hatay için çok anlamlı olmuş. Yapılan çalışmalar şehre değer katmış. Burada gastronomi ve kültürel çalışmalarımıza örnek teşkil edecek bir yapı gördük. Buranın şehre daha fazla değer katacak şekilde değerlendirilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması büyük önem arz etmekte. Başkanımızın ve ekip arkadaşlarının eline, yüreğine sağlık. İnşallah açılışta da bulunmak isteriz” ifadelerini kullandı. Balıkesirli konuklar Expo alanı gezisi sonrası gastronomi alanında iş birliklerini değerlendirmek için Hatay Gastronomi Evi’ni ziyaret etti.  
GASTRONOMİDE TANITIMDA İŞ BİRLİĞİNDE ÖNCÜ ŞEHİR HATAY

Expo 2021 Hatay’ın başlamasına sayılı günler kala dev organizasyonun yapılacağı alanlar misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
1 Nisan’da kapılarını açacak dev organizasyon öncesi son hazırlıklar yapılırken Balıkesir Büyük şehir Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Balıkesir Aşçılar Derneği yetkilileri Antakya-Defne bölgesindeki Expo alanını ziyaret etti. Balıkesir’den gelen yetkililere Expo 2021 Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak eşlik etti. Eskiocak, konuklarına alandaki yerleşkeler ve organizasyon hakkında detaylı bilgi verdi. Yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulan Balıkesirli yetkililer, Expo’nun Hatay için güzel ve anlamlı olduğunu belirtti. Balıkesir Büyük şehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet İnan, “Expo Hatay için çok anlamlı olmuş. Yapılan çalışmalar şehre değer katmış. Burada gastronomi ve kültürel çalışmalarımıza örnek teşkil edecek bir yapı gördük. Buranın şehre daha fazla değer katacak şekilde değerlendirilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması büyük önem arz etmekte. Başkanımızın ve ekip arkadaşlarının eline, yüreğine sağlık. İnşallah açılışta da bulunmak isteriz” ifadelerini kullandı. Balıkesirli konuklar Expo alanı gezisi sonrası gastronomi alanında birliklerini değerlendirmek için Hatay Gastronomi Evi’ni ziyaret etti.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.