İBT WEB

Gebze Tatlıkuyu da altyapı çalışması

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.09.2021 - 09:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 09:37 1754+ kez okundu.
 

Gebze Tatlıkuyu da altyapı çalışması

Gebze Tatlıkuyu Mahallesindeki bazı sokaklarda eskiyen kanalizasyon hattı ile yeni olarak yağmursuyu altyapı hattı inşa ediliyor

Kocaeli’nin birçok noktasına önemli mekânlar ve tesisler kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmaları ile de şehrin altyapısını güçlendiriyor. Bu kapsamda Gebze Tatlıkuyu Mahallesinin Ahmet Pembegüllü Bulvarı ile D-100 yan yol arasındaki sokaklarda altyapı çalışması gerçekleştiriliyor.KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR İş dahilinde Gebze Tatlıkuyu Mahallesinin sokaklarında eskiyen kanalizasyon alt yapı hattı, 2 bin metrelik inşa edilen hat ile yenileniyor. Bu bölgede yağmur sularının birikmemesi ve su baskınlarının oluşmaması için de bin metrelik yağmursuyu altyapı imalatı gerçekleştiriliyor.İSU, GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞIYOR İSU Genel Müdürlüğü, bölgedeki alt yapı hatlarının yenilenmesi için önemli çalışmalar yapıyor. Gebze bölgesindeki ilçelerde Kocaeli genelinde olduğu gibi su depoları ile kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hatları inşa ediliyor.
Gebze Tatlıkuyu Mahallesindeki bazı sokaklarda eskiyen kanalizasyon hattı ile yeni olarak yağmursuyu altyapı hattı inşa ediliyor

Kocaeli’nin birçok noktasına önemli mekânlar ve tesisler kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmaları ile de şehrin altyapısını güçlendiriyor. Bu kapsamda Gebze Tatlıkuyu Mahallesinin Ahmet Pembegüllü Bulvarı ile D-100 yan yol arasındaki sokaklarda altyapı çalışması gerçekleştiriliyor. KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR İş dahilinde Gebze Tatlıkuyu Mahallesinin sokaklarında eskiyen kanalizasyon alt yapı hattı, 2 bin metrelik inşa edilen hat ile yenileniyor. Bu bölgede yağmur sularının birikmemesi ve su baskınlarının oluşmaması için de bin metrelik yağmursuyu altyapı imalatı gerçekleştiriliyor.İSU, GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞIYOR İSU Genel Müdürlüğü, bölgedeki alt yapı hatlarının yenilenmesi için önemli çalışmalar yapıyor. Gebze bölgesindeki ilçelerde Kocaeli genelinde olduğu gibi su depoları ile kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hatları inşa ediliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.