İBT WEB

Gebze’de ıhlamur toplamak isteyen vatandaşlar ağaçları parçaladı

23.06.2020 - 09:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2736+ kez okundu.
 

Gebze’de ıhlamur toplamak isteyen vatandaşlar ağaçları parçaladı

Gebze’de park ve bahçelerde bulunan ıhlamur ağaçlarına, yapraklarını toplamak isteyen vatandaşlar tarafından büyük hasar verildi. Belediye yetkileri, vatandaşları ağaçlara zarar vermemeleri yönünde uyardı. Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ağaçlardan ıhlamur toplayan vatandaşların, bu toplama işlemini yaptıkları sırada ağaçlara zarar vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Kentin birçok noktasına Gebze Belediyesi tarafından dikilen ıhlamur ağaçları bu dönemde çiçek verdi ve vatandaşlarda ıhlamur çiçeklerini toplamaya başladı. Fakat bazı bilinçsiz vatandaşların ıhlamur toplarken, ağaçları hiçe sayarak dallarını kırıp, ağaçlara zarar verdiği görüldü. Bu konuda vatandaşları daha duyarlı olmaya davet eden yetkililer, “Sadece bu seneyi değil seneyi de düşünmeli insanlar. Bu ağaçlara bu şekilde davranılması durumunda seneye çiçek açacak dalları kalmayacak. Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım ve bu şekilde ağaçlara zarar verenleri uyaralım” diye konuştu.
Gebze’de park ve bahçelerde bulunan ıhlamur ağaçlarına, yapraklarını toplamak isteyen vatandaşlar tarafından büyük hasar verildi. Belediye yetkileri, vatandaşları ağaçlara zarar vermemeleri yönünde uyardı.
Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ağaçlardan ıhlamur toplayan vatandaşların, bu toplama işlemini yaptıkları sırada ağaçlara zarar vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Kentin birçok noktasına Gebze Belediyesi tarafından dikilen ıhlamur ağaçları bu dönemde çiçek verdi ve vatandaşlarda ıhlamur çiçeklerini toplamaya başladı. Fakat bazı bilinçsiz vatandaşların ıhlamur toplarken, ağaçları hiçe sayarak dallarını kırıp, ağaçlara zarar verdiği görüldü. Bu konuda vatandaşları daha duyarlı olmaya davet eden yetkililer, “Sadece bu seneyi değil seneyi de düşünmeli insanlar. Bu ağaçlara bu şekilde davranılması durumunda seneye çiçek açacak dalları kalmayacak. Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım ve bu şekilde ağaçlara zarar verenleri uyaralım” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.