İBT WEB

Gebze’de şehit babaları unutulmadı

21.06.2020 - 13:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2312+ kez okundu.
 

Gebze’de şehit babaları unutulmadı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte şehit aileleriyle bir araya gelerek şehit babalarının babalar gününü kutladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte şehit aileleriyle buluştu. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak programda gerçekleştirdikleri kısa selamlama konuşmasında şehit babalarının babalar gününü kutladı ve organizasyona katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür etti. Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, “Allahtan tüm şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Sizlerin hakkı asla ödenmez. Bu gün Babalar Günü bu vesileyle tüm şehitlerimizin babalar gününü kutluyorum. Allah sizlerden razı olsun. Sizler bu vatan uğruna evlatlarınızı şehit verdiniz” dedi. İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptığı dua sonrası Başkan Büyükgöz ve protokol şehit ailelerine hediye takdiminde bulundu.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte şehit aileleriyle bir araya gelerek şehit babalarının babalar gününü kutladı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte şehit aileleriyle buluştu. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezinde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Yaşar Çakmak programda gerçekleştirdikleri kısa selamlama konuşmasında şehit babalarının babalar gününü kutladı ve organizasyona katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür etti.
Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, “Allahtan tüm şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Sizlerin hakkı asla ödenmez. Bu gün Babalar Günü bu vesileyle tüm şehitlerimizin babalar gününü kutluyorum. Allah sizlerden razı olsun. Sizler bu vatan uğruna evlatlarınızı şehit verdiniz” dedi.
İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptığı dua sonrası Başkan Büyükgöz ve protokol şehit ailelerine hediye takdiminde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.