İBT WEB

Gebze’de üst yapı çalışmaları sürüyor

Genel 14.05.2020 - 13:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2574+ kez okundu.
 

Gebze’de üst yapı çalışmaları sürüyor

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin birçok noktasında üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler Cumhuriyet Mahallesi Nesil Caddesi ve 735 sokakta asfalt yama Mimar Sinan Caddesinde ise taş duvar çalışmaları yürütüyor. Ovacık Mahallesinde taş duvar ve perde yol yapımına devam eden ekipler, Barış Mahallesi Marmara tir kamyon parkı perde duvar çalışmalarını da sürdürüyor. Yetkililer çalışmaların ara verilmeksizin belirlenen program dahilinde süreceği bilgisini verdi.
Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin birçok noktasında üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler Cumhuriyet Mahallesi Nesil Caddesi ve 735 sokakta asfalt yama Mimar Sinan Caddesinde ise taş duvar çalışmaları yürütüyor. Ovacık Mahallesinde taş duvar ve perde yol yapımına devam eden ekipler, Barış Mahallesi Marmara tir kamyon parkı perde duvar çalışmalarını da sürdürüyor. Yetkililer çalışmaların ara verilmeksizin belirlenen program dahilinde süreceği bilgisini verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.