İBT WEB

Gönül Elçileri Bizim Mekânda

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.03.2021 - 11:49, Güncelleme: 23.03.2021 - 11:49 2785+ kez okundu.
 

Gönül Elçileri Bizim Mekânda

Gönül Elçileri Bizim Mekânda

Diyarbakır’da Gençlik Merkez’lerinde çalışmalar yürüten üniversite öğrencisi “Gönül Elçileri” Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kadınlara yönelik hizmet veren Bizim Mekân’ı ziyaret etti. Diyarbakır’da Gençlik Merkez’lerinde “Gönül Elçileri” adıyla çalışmalar yürüten Dicle Üniversitesi çeşitli bölümlerinde eğitim hayatlarına devam eden ve kentte farklı il ile ilçelerden gelen kız öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyet yürüten Bizim Mekân’ı ziyaret etti. Genç kız öğrencileri karşılayan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Handan Eker, belediyenin kadın alanında gerçekleştirdiği ve proje aşamasında bulunan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bizim Mekan’ı işlevleriyle ilgili de bilgi veren Eker, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade etti. Kentteki kadın sorunlarının da masaya yatırıldığı buluşmada “Gönül Elçileri”, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik yapacağı çalışma ve projelerde yer alabileceklerini dile getirdiler. Özellikle kentin tanıtılmasında ne gibi roller üstelenebilecekleri hakkında düşüncelerini dile getiren genç kızlar, bu tür buluşmaların daha sık şekilde olması gerektiğini belirtiler.  “Gönül Elçileri”, yapılan sıcak karşılamadan ve sorunların dinlenmesinden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na teşekkür etti. Buluşma genç kız öğrencilere yapılan çeşitli ikramlarla son buldu.
Gönül Elçileri Bizim Mekânda

Diyarbakır’da Gençlik Merkez’lerinde çalışmalar yürüten üniversite öğrencisi “Gönül Elçileri” Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde kadınlara yönelik hizmet veren Bizim Mekân’ı ziyaret etti.

Diyarbakır’da Gençlik Merkez’lerinde “Gönül Elçileri” adıyla çalışmalar yürüten Dicle Üniversitesi çeşitli bölümlerinde eğitim hayatlarına devam eden ve kentte farklı il ile ilçelerden gelen kız öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde faaliyet yürüten Bizim Mekân’ı ziyaret etti. Genç kız öğrencileri karşılayan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Handan Eker, belediyenin kadın alanında gerçekleştirdiği ve proje aşamasında bulunan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bizim Mekan’ı işlevleriyle ilgili de bilgi veren Eker, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Kentteki kadın sorunlarının da masaya yatırıldığı buluşmada “Gönül Elçileri”, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik yapacağı çalışma ve projelerde yer alabileceklerini dile getirdiler. Özellikle kentin tanıtılmasında ne gibi roller üstelenebilecekleri hakkında düşüncelerini dile getiren genç kızlar, bu tür buluşmaların daha sık şekilde olması gerektiğini belirtiler.

 “Gönül Elçileri”, yapılan sıcak karşılamadan ve sorunların dinlenmesinden dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na teşekkür etti.

Buluşma genç kız öğrencilere yapılan çeşitli ikramlarla son buldu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.