İBT WEB

GÜNLÜK BURÇ YORUMU 7 NİSAN 2021

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 07.04.2021 - 08:40, Güncelleme: 07.04.2021 - 08:40 2770+ kez okundu.
 

GÜNLÜK BURÇ YORUMU 7 NİSAN 2021

GÜNLÜK BURÇ YORUMU 7 NİSAN 2021

7 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…  Koç Sevgili koçlar ne duruyorsunuz? Bugün şöyle bir jilet gibi giyinip kuşanıp varsa görüşmelerinizi yapın ve ısrarcı olmadan talepkâr  olmanızda fayda var. İsteyin ki olsun! Boğa Sevgili boğalar, bugün kendinize bir iyilik yapın ve olumlayın kendinizi… ben yeni moda bu laflardan çok haz etmem, işin Türkçesi içinizi huzurla dolduracak ortamlara atın kendinizi. İkizler Üniversiteli veya yurtdışından bir sevgili bulabilirsiniz bugün veya bu merkezde iyi haberler almanızda olası. Antenleri, radarları açın sevgili İkizler, aşk sizi bulacak gibi. Yengeç Bugün özellikle krizlerde nasıl davranırsınız ve bir krizi nasıl yönetebilirsiniz konusunda tecrübenizi konuşturmanız gerekebilir. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece sorun yok. Aslan Küçücük bir kıvılcım, ikili ilişkilerinizde bir anda orman yangınına neden olabilir. O nedenle olabildiğince hararetli tartışmalardan uzak durun derim. Karşınızdaki normal olmayabilir. Başak Sevgili başaklar bugün duygusal anlamda ciddi salınımlı bir gün içinde olmanız muhtemel. Bir saatiniz diğerine uymayabilir. O nedenle psikolojinizi olabildiğince koruyun. Terazi Sevgili teraziler aşk konusunda kendinizi hazır hissedebilirsiniz ve fakat bu konuda bugün her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir o nedenle biraz sakin olmanızda fayda var. Akrep Ailede sağlık sorunları ile ilgilenebilir ve bu konuda koşturabilirsiniz. Özellikle bir ameliyat veya buna benzer bir durum söz konusuysa mutlaka farklı doktorlardan fikir alın. Yay Sevgili yaylar bugün ne olursa olsun görüşmelerinizde net olmaya gayret edin. Kendinizi ifade ederken açık ve temiz bir dille konuşun. Yanlış anlaşılma olasılığı hayli yüksek. Oğlak Sevgili oğlaklar bugün para konusunda Ay parlıyor burcunuzda. Varsa yatırımla ilgili şeyler değerlendirin. Ama para konuşurken dikkatli olmanızda fayda var abartmayın konuyu. Kova Canım kovalarım, bugün güzel bir gün olabilir özellikle aşk ilişkiler ve hobiler konuları çerçevesinde eğer ayakları yere basan kararlar alırsanız harika olur. Planlarınızı ele alın. Balık Sevgili balıklar, anne ve babanızla olan ilişkinizde bugün bazı tatlı-tatsız gelişmeler olabilir o nedenle kendinizi bir şekilde korumaya almanızda fayda var. Yormayın kendinizi.
GÜNLÜK BURÇ YORUMU 7 NİSAN 2021

7 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… 

Koç

Sevgili koçlar ne duruyorsunuz? Bugün şöyle bir jilet gibi giyinip kuşanıp varsa görüşmelerinizi yapın ve ısrarcı olmadan talepkâr  olmanızda fayda var. İsteyin ki olsun!

Boğa

Sevgili boğalar, bugün kendinize bir iyilik yapın ve olumlayın kendinizi… ben yeni moda bu laflardan çok haz etmem, işin Türkçesi içinizi huzurla dolduracak ortamlara atın kendinizi.

İkizler

Üniversiteli veya yurtdışından bir sevgili bulabilirsiniz bugün veya bu merkezde iyi haberler almanızda olası. Antenleri, radarları açın sevgili İkizler, aşk sizi bulacak gibi.

Yengeç

Bugün özellikle krizlerde nasıl davranırsınız ve bir krizi nasıl yönetebilirsiniz konusunda tecrübenizi konuşturmanız gerekebilir. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece sorun yok.

Aslan

Küçücük bir kıvılcım, ikili ilişkilerinizde bir anda orman yangınına neden olabilir. O nedenle olabildiğince hararetli tartışmalardan uzak durun derim. Karşınızdaki normal olmayabilir.

Başak

Sevgili başaklar bugün duygusal anlamda ciddi salınımlı bir gün içinde olmanız muhtemel. Bir saatiniz diğerine uymayabilir. O nedenle psikolojinizi olabildiğince koruyun.

Terazi

Sevgili teraziler aşk konusunda kendinizi hazır hissedebilirsiniz ve fakat bu konuda bugün her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir o nedenle biraz sakin olmanızda fayda var.

Akrep

Ailede sağlık sorunları ile ilgilenebilir ve bu konuda koşturabilirsiniz. Özellikle bir ameliyat veya buna benzer bir durum söz konusuysa mutlaka farklı doktorlardan fikir alın.

Yay

Sevgili yaylar bugün ne olursa olsun görüşmelerinizde net olmaya gayret edin. Kendinizi ifade ederken açık ve temiz bir dille konuşun. Yanlış anlaşılma olasılığı hayli yüksek.

Oğlak

Sevgili oğlaklar bugün para konusunda Ay parlıyor burcunuzda. Varsa yatırımla ilgili şeyler değerlendirin. Ama para konuşurken dikkatli olmanızda fayda var abartmayın konuyu.

Kova

Canım kovalarım, bugün güzel bir gün olabilir özellikle aşk ilişkiler ve hobiler konuları çerçevesinde eğer ayakları yere basan kararlar alırsanız harika olur. Planlarınızı ele alın.

Balık

Sevgili balıklar, anne ve babanızla olan ilişkinizde bugün bazı tatlı-tatsız gelişmeler olabilir o nedenle kendinizi bir şekilde korumaya almanızda fayda var. Yormayın kendinizi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.