İBT WEB

HACI NUSRETTİN TIRPANCI EBEDİYETE UĞURLANDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.09.2021 - 17:44, Güncelleme: 22.09.2021 - 17:44 1692+ kez okundu.
 

HACI NUSRETTİN TIRPANCI EBEDİYETE UĞURLANDI

Vefat eden Hacı Nusrettin Tırpancı Kırıkhan Belediye Binası önünde düzenlenen resmi törenle ebediyete uğurlandı

Hacı Nusrettin Tırpancı, siyasi hayatı boyunca 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği yapmış ve son meclis üyeliği dönemi olan Ocak 1999 – Mart 1999 tarihleri arasında Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. Kırıkhan Belediye Binası önünde yapılan törende konuşma yapan Başkan YAVUZ; “Hacı Nusrettin Tırpancı abim saygın kişiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve kendi bölgesinde ki her garibin dar gününde kendi imkânları ölçüsünde elinden tutan, yardımına koşan bir gönül insanı idi. Bu Memlekette derin izler bırakarak gitti. Memleketimizin başı sağolsun. Ahıska Türklerinin ve Tırpancı kardeşlerimizin başı sağolsun. Mekânı Cennet olsun.” Dedi. Başkan Yavuz’un konuşmasının ardından Merkez Kuran Kursu Hocası Ahmet Köse Aşr-ı şerif ve dua okudu. Duanın ardından kısa konuşma yapan eski dönem Belediye Başkanlarından Hacı Veli KILIÇOĞLU; “ Kırıkhan büyük bir değerini, dostu kaybetti. Siyasi hayatımızda da dostluğumuzda da birbirimizi hiç incitmedik. Allah’ta (c.c.) kendisini yenidünyasında incitmesin. Bütün Kırıkhan’ın ve Ahıska Türklerinin başı sağolsun.” Dedi.  
Vefat eden Hacı Nusrettin Tırpancı Kırıkhan Belediye Binası önünde düzenlenen resmi törenle ebediyete uğurlandı

Hacı Nusrettin Tırpancı, siyasi hayatı boyunca 3 dönem Belediye Meclis Üyeliği yapmış ve son meclis üyeliği dönemi olan Ocak 1999 – Mart 1999 tarihleri arasında Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. Kırıkhan Belediye Binası önünde yapılan törende konuşma yapan Başkan YAVUZ; “ Hacı Nusrettin Tırpancı abim saygın kişiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve kendi bölgesinde ki her garibin dar gününde kendi imkânları ölçüsünde elinden tutan, yardımına koşan bir gönül insanı idi. Bu Memlekette derin izler bırakarak gitti. Memleketimizin başı sağolsun. Ahıska Türklerinin ve Tırpancı kardeşlerimizin başı sağolsun. Mekânı Cennet olsun.” Dedi. Başkan Yavuz’un konuşmasının ardından Merkez Kuran Kursu Hocası Ahmet Köse Aşr-ı şerif ve dua okudu. Duanın ardından kısa konuşma yapan eski dönem Belediye Başkanlarından Hacı Veli KILIÇOĞLU; “ Kırıkhan büyük bir değerini, dostu kaybetti. Siyasi hayatımızda da dostluğumuzda da birbirimizi hiç incitmedik. Allah’ta (c.c.) kendisini yenidünyasında incitmesin. Bütün Kırıkhan’ın ve Ahıska Türklerinin başı sağolsun.” Dedi.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.