İBT WEB

Hakkari Belediyesinden "Açık Hava Sinema" etkinliği

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2022 - 08:52, Güncelleme: 20.07.2022 - 08:39 2944+ kez okundu.
 

Hakkari Belediyesinden "Açık Hava Sinema" etkinliği

Hakkari Belediyesinden "Açık Hava Sinema" etkinliği

Hakkari Belediyesi tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yılda “Hakkari’de Hayat Var” sloganıyla açık hava sinema etkinliği düzenlendi.Altay Caddesi üzerinde bulunan Kent Park alanında halka ücretsiz olarak açık havada düzenlenen sinema etkinliğinde vatandaşlar dev ekranda "Yarının Dünyası" filmini izledi. Çocukları ile birlikte etkinliği katılan vatandaşlar, yaz akşamlarına ayrı bir renk katan Hakkari Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.Bazı kadınlar ise stant açarak ev yapımı tatlıları satışa sundular. Bazı aileler ise sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar.Ücretsiz patlamış mısır ikramının da yapıldığı açık hava sinema etkinliğinin 8 gün devam edeceği bildirildi.
Hakkari Belediyesinden "Açık Hava Sinema" etkinliği
Hakkari Belediyesi tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yılda “Hakkari’de Hayat Var” sloganıyla açık hava sinema etkinliği düzenlendi.
Altay Caddesi üzerinde bulunan Kent Park alanında halka ücretsiz olarak açık havada düzenlenen sinema etkinliğinde vatandaşlar dev ekranda "Yarının Dünyası" filmini izledi. Çocukları ile birlikte etkinliği katılan vatandaşlar, yaz akşamlarına ayrı bir renk katan Hakkari Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.
Bazı kadınlar ise stant açarak ev yapımı tatlıları satışa sundular. Bazı aileler ise sohbet etmenin mutluluğunu yaşadılar.
Ücretsiz patlamış mısır ikramının da yapıldığı açık hava sinema etkinliğinin 8 gün devam edeceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.