İBT WEB

Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 10:25, Güncelleme: 11.06.2022 - 08:11 1419+ kez okundu.
 

Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı

Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı

Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı düzenlendi.Hastane olay yeri yönetim ekibi, AFAD, polis, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile gönüllülerin katıldığı tatbikatta, senaryo gereği hastanenin bir noktasında yangın çıktı. Mahsur kalanların olduğu ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, hastaları güvenli şekilde tahliye etti. Yangını kontrol altına alan itfaiye görevlileri, mahsur kalanları itfaiye aracının merdiveni yardımıyla kurtardı. Mahsur kalanlar, AFAD ve UMKE ekiplerince sedyeyle alınarak ambulansa taşındı.Gerçeğini aratmayan tatbikat izleyenlerden alkış aldı. Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Can Kara, emeği geçenlere teşekkür etti.
Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı
Hakkari Devlet Hastanesinde yangın tatbikatı düzenlendi.
Hastane olay yeri yönetim ekibi, AFAD, polis, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile gönüllülerin katıldığı tatbikatta, senaryo gereği hastanenin bir noktasında yangın çıktı. Mahsur kalanların olduğu ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, hastaları güvenli şekilde tahliye etti. Yangını kontrol altına alan itfaiye görevlileri, mahsur kalanları itfaiye aracının merdiveni yardımıyla kurtardı. Mahsur kalanlar, AFAD ve UMKE ekiplerince sedyeyle alınarak ambulansa taşındı.
Gerçeğini aratmayan tatbikat izleyenlerden alkış aldı. Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Can Kara, emeği geçenlere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.