İBT WEB

HAL KOMPLEKSİNDEKİ KREŞTE 23 NİSAN TÖRENİ

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 23.04.2021 - 11:02, Güncelleme: 23.04.2021 - 11:02 3340+ kez okundu.
 

HAL KOMPLEKSİNDEKİ KREŞTE 23 NİSAN TÖRENİ

HAL KOMPLEKSİNDEKİ KREŞTE 23 NİSAN TÖRENİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi içerisinde açtığı Münir Özkul Kreşi’nde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Kutlamada Atatürk silüeti baskılı tişörtlerden giyen çocuklar, ellerinde bayraklarıyla şarkılar söyleyip, danMersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi’nde çalışan kadınların çocukları için açtığı ve Türkiye’de meyve-sebze halinde açılan ilk kreş olma özelliği taşıyan Münir Özkul Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ev sahipliği yaptı. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen kutlama programı kapsamında, Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Kutlamada minikler şarkılar söyleyip, dans gösterileri yaptı. Türk bayrakları ile donatılan kreşten, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel şarkılar yükseldi. Minikler, öğretmenleri eşliğinde gösterilerini sergilerken, aileleri de aynı heyecan ve coşku ile çocuklarını izledi. Minikleri izleyenler arasında; Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, şube müdürleri ve aileler de yer aldı. Üzerlerine Atatürk silüeti baskılı tişörtlerden giyen çocuklar, gösterilerini sergilerken maskelerini takıp, sosyal mesafe kurallarına da dikkat etti. Dokucu: “Sizleri burada neşeli, rengârenk ve bir arada görmek çok güzel” Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, programda yaptığı konuşmasında miniklere ‘Geleceğimizin kurtarıcıları’ diye seslenirken, şunları söyledi: “Sizleri burada hep birlikte, neşeli, rengârenk ve bir arada görmek gerçekten çok güzel. Burada olmak ve burayı, bugünü kutlanacak bir şekilde organize etmek de bizim için bir övünç kaynağı. Çok teşekkür ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisi’ni kurup, Türkiye’nin geleceğinin çok yükseklerde, çok parlak bir şekilde inşa edilmesi için bu özel günü de çocuklara bayram olarak belirleyip, Cumhuriyetimiz’i emanet etmesi bizim için özel bir emanet.” 23 Nisan coşkusu dans gösterileri ve şiir dinletileri ile devam etti Konuşmanın ardından şiir dinletileri ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Nil Karaibrahimgil’in ‘Gelecek Biziz’ şarkısında danslarını sürdüren çocuklar, son olarak kendi düşüncelerinin yazılı olduğu pankartlarını ellerinde taşıyarak ‘10. Yıl Marşı’ eşliğinde yürüdü. Program, ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısı eşliğinde anı köşesindeki fotoğraf çekimi ile son buldu. Taşhan’da da 23 Nisan coşkusu yaşandı Mut Taşhan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için etkinlik düzenlendi. Pandemi kapsamında her türlü önlemin alındığı etkinlik, piyano dinletisi ile başladı. Çocuk korosu, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinin gerçekleştirildiği etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.  s etti.
HAL KOMPLEKSİNDEKİ KREŞTE 23 NİSAN TÖRENİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi içerisinde açtığı Münir Özkul Kreşi’nde 23 Nisan coşkusu yaşandı. Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Kutlamada Atatürk silüeti baskılı tişörtlerden giyen çocuklar, ellerinde bayraklarıyla şarkılar söyleyip, danMersin Büyükşehir Belediyesi’nin Toptancı Hal Kompleksi’nde çalışan kadınların çocukları için açtığı ve Türkiye’de meyve-sebze halinde açılan ilk kreş olma özelliği taşıyan Münir Özkul Kreşi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ev sahipliği yaptı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen kutlama programı kapsamında, Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Kutlamada minikler şarkılar söyleyip, dans gösterileri yaptı. Türk bayrakları ile donatılan kreşten, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel şarkılar yükseldi. Minikler, öğretmenleri eşliğinde gösterilerini sergilerken, aileleri de aynı heyecan ve coşku ile çocuklarını izledi.

Minikleri izleyenler arasında; Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, şube müdürleri ve aileler de yer aldı. Üzerlerine Atatürk silüeti baskılı tişörtlerden giyen çocuklar, gösterilerini sergilerken maskelerini takıp, sosyal mesafe kurallarına da dikkat etti.

Dokucu: “Sizleri burada neşeli, rengârenk ve bir arada görmek çok güzel”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, programda yaptığı konuşmasında miniklere ‘Geleceğimizin kurtarıcıları’ diye seslenirken, şunları söyledi:

“Sizleri burada hep birlikte, neşeli, rengârenk ve bir arada görmek gerçekten çok güzel. Burada olmak ve burayı, bugünü kutlanacak bir şekilde organize etmek de bizim için bir övünç kaynağı. Çok teşekkür ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisi’ni kurup, Türkiye’nin geleceğinin çok yükseklerde, çok parlak bir şekilde inşa edilmesi için bu özel günü de çocuklara bayram olarak belirleyip, Cumhuriyetimiz’i emanet etmesi bizim için özel bir emanet.”

23 Nisan coşkusu dans gösterileri ve şiir dinletileri ile devam etti

Konuşmanın ardından şiir dinletileri ve dans gösterileri gerçekleştirildi. Nil Karaibrahimgil’in ‘Gelecek Biziz’ şarkısında danslarını sürdüren çocuklar, son olarak kendi düşüncelerinin yazılı olduğu pankartlarını ellerinde taşıyarak ‘10. Yıl Marşı’ eşliğinde yürüdü. Program, ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısı eşliğinde anı köşesindeki fotoğraf çekimi ile son buldu.

Taşhan’da da 23 Nisan coşkusu yaşandı

Mut Taşhan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için etkinlik düzenlendi. Pandemi kapsamında her türlü önlemin alındığı etkinlik, piyano dinletisi ile başladı. Çocuk korosu, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinin gerçekleştirildiği etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

 s etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.