İBT WEB

Haliliye’de ulaşım sorunları gideriliyor

Genel 06.05.2020 - 12:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2996+ kez okundu.
 

Haliliye’de ulaşım sorunları gideriliyor

Haliliye Belediyesi, yağış sonrası oluşan su baskınlarının olumsuz etkilediği yol geçişlerine drenaj boruları döşerken, ilçe merkezinde de parke ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağış sonrası oluşan su baskınlarından olumsuz etkilenen Örencik kırsal mahallesinde vatandaşların talebi üzerine çalışma başlattı. Yağış sonrası su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinlerinin yardımına koşan belediye ekipleri, yol güzergahları üzerinde bulunan su kanallarını genişletip, ulaşımın sağlandığı yerlere de drenaj boruları döşedi. Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Örencik Mahalle Muhtarı Tayyar Kaçar, "Yağış sonrası mahallemiz sular bastı. Haliliye Belediyesi gelerek, mahallenin sıkıntılarını giderdi. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Haliliye Belediyesi, yağış sonrası oluşan su baskınlarının olumsuz etkilediği yol geçişlerine drenaj boruları döşerken, ilçe merkezinde de parke ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yağış sonrası oluşan su baskınlarından olumsuz etkilenen Örencik kırsal mahallesinde vatandaşların talebi üzerine çalışma başlattı. Yağış sonrası su baskınlarına maruz kalan mahalle sakinlerinin yardımına koşan belediye ekipleri, yol güzergahları üzerinde bulunan su kanallarını genişletip, ulaşımın sağlandığı yerlere de drenaj boruları döşedi. Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Örencik Mahalle Muhtarı Tayyar Kaçar, "Yağış sonrası mahallemiz sular bastı. Haliliye Belediyesi gelerek, mahallenin sıkıntılarını giderdi. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.