İBT WEB

Halkla İlişkiler İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi Sona Erdi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.09.2021 - 14:39, Güncelleme: 17.09.2021 - 14:39 1723+ kez okundu.
 

Halkla İlişkiler İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi Sona Erdi

Halkla İlişkiler İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi Sona Erdi

  Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye ile vatandaşlar arasında kurulan iletişimin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla 18 Ağustos 2021 tarihinde başlattığı ‘Halkla İlişkiler, İletişim ve Kamusal Alanda Protokol Kuralları’ eğitimini tamamladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen kurum içi eğitimleri ile personelin belirlenen konularda bilgi seviyelerinin arttırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Yonca Ekmekçi tarafından ‘Halkla İlişkiler, İletişim ve Kamusal Alanda Protokol Kuralları’ konusunda verilen eğitimler tamamlandı. 18 Ağustos 2021 tarihinde başlayan eğitim hakkında bilgilendirmede bulunan Ekmekçi, “Kurumumuz ile vatandaşlar arasında etkili iletişimin sağlanması amacıyla personellerimizi bilgilendiriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerin sonunda yaptığımız değerlendirmelerde personellerin konu hakkında farkındalık edindiğini ölçümlüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin kurumsal kimliğini ifade eden personellerimizin gelişimi için eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.  
Halkla İlişkiler İletişim ve Protokol Kuralları Eğitimi Sona Erdi


 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediye ile vatandaşlar arasında kurulan iletişimin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla 18 Ağustos 2021 tarihinde başlattığı ‘Halkla İlişkiler, İletişim ve Kamusal Alanda Protokol Kuralları’ eğitimini tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen kurum içi eğitimleri ile personelin belirlenen konularda bilgi seviyelerinin arttırılması amaçlanıyor. Bu kapsamda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Yonca Ekmekçi tarafından ‘Halkla İlişkiler, İletişim ve Kamusal Alanda Protokol Kuralları’ konusunda verilen eğitimler tamamlandı. 18 Ağustos 2021 tarihinde başlayan eğitim hakkında bilgilendirmede bulunan Ekmekçi, “Kurumumuz ile vatandaşlar arasında etkili iletişimin sağlanması amacıyla personellerimizi bilgilendiriyoruz. Verdiğimiz eğitimlerin sonunda yaptığımız değerlendirmelerde personellerin konu hakkında farkındalık edindiğini ölçümlüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemizin kurumsal kimliğini ifade eden personellerimizin gelişimi için eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.