İBT WEB

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-FENERBAHÇE

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 11:12, Güncelleme: 29.12.2020 - 11:12 1956+ kez okundu.
 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-FENERBAHÇE

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo ile karşı karşıya geldi.

Rakibini Antakya Spor Salonu’nda ağırlayan Hatay temsilcisi ilk çeyreği 16-9 geride tamamladı. Konuk Fenerbahçe üstünlüğünü ikinci çeyrekte de sürdürdü ve soyunma odasına sarı-lacivertliler 33-16 üstün giren taraf oldu. Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ortak olmak istedi. Mavi-beyazlılar, rakibinin dış atışlardan ve hızlı hücumlardan bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyreği 61-31 geride tamamladı. Mavi beyazlılar mücadelenin final çeyreğinde aradaki farkı kapatamayınca karşılaşma Fenerbahçe Öznur Kablo’nun 75-42 üstünlüğü ile tamamlandı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe Öznur Kablo ile karşı karşıya geldi.

Rakibini Antakya Spor Salonu’nda ağırlayan Hatay temsilcisi ilk çeyreği 16-9 geride tamamladı. Konuk Fenerbahçe üstünlüğünü ikinci çeyrekte de sürdürdü ve soyunma odasına sarı-lacivertliler 33-16 üstün giren taraf oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ortak olmak istedi. Mavi-beyazlılar, rakibinin dış atışlardan ve hızlı hücumlardan bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyreği 61-31 geride tamamladı.

Mavi beyazlılar mücadelenin final çeyreğinde aradaki farkı kapatamayınca karşılaşma Fenerbahçe Öznur Kablo’nun 75-42 üstünlüğü ile tamamlandı.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.