İBT WEB

HATAY'DA BİR OTOMOBİL ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Trafik (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2020 - 10:07 1663+ kez okundu.
 

HATAY'DA BİR OTOMOBİL ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. A.A. yönetimindeki 16 RB 307 plakalı otomobil, Antakya Çevreyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Hatay Şehir Hastanesi kavşağında elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Hatay Şehir Hastanesine kaldırıldı.  
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

A.A. yönetimindeki 16 RB 307 plakalı otomobil, Antakya Çevreyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Hatay Şehir Hastanesi kavşağında elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Hatay Şehir Hastanesine kaldırıldı.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.