İBT WEB

Hatay’da kaçak makaron ve sigara operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:25, Güncelleme: 27.04.2022 - 14:39 1210+ kez okundu.
 

Hatay’da kaçak makaron ve sigara operasyonu

Hatay’da kaçak makaron ve sigara operasyonu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir depoda gümrük kaçağı 290 bin adet makaron ve bin 100 paket sigara ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda Pınar Mahallesi’nde bulunan bir depoda arama yapıldı. Aramada gümrük kaçağı 290 bin adet makaron ve bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.Olayla ilgili M.K. gözaltına alındı.
Hatay’da kaçak makaron ve sigara operasyonu
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir depoda gümrük kaçağı 290 bin adet makaron ve bin 100 paket sigara ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda Pınar Mahallesi’nde bulunan bir depoda arama yapıldı. Aramada gümrük kaçağı 290 bin adet makaron ve bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Olayla ilgili M.K. gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.