İBT WEB

Haydi Lüleburgaz 23 Nisan saat 20 21 de balkonlara

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 22.04.2021 - 16:23, Güncelleme: 22.04.2021 - 16:23 3562+ kez okundu.
 

Haydi Lüleburgaz 23 Nisan saat 20 21 de balkonlara

Haydi Lüleburgaz 23 Nisan saat 20 21 de balkonlara

Lüleburgaz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan saat 20.21’de 30 ayrı noktada kurulan ses sistemleriyle İstiklal Marşı çalınacak. Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde vatandaşlar İstiklal Marşı’nı balkon ve pencerelerinden Türk Bayraklarıyla okuyacak.  Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler korona virüse rağmen büyük bir coşkuyla devam ederken, yarın Lüleburgaz’da anlamlı bir etkinliğe imza atılacak. Bu kapsamda saatler 20.21’i gösterdiğinde Lüleburgazlılar balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı okuyacak.  30 ayrı noktaya ses sistemi Bu doğrultuda Lüleburgaz Belediyesi kentin dört bir yanında toplam 30 ayrı noktaya ses sistemi kuracak. Saat 20.21’de bütün ses sistemlerinden eş zamanlı olarak çalınacak İstiklal Marşı’yla vatandaşlar bu coşkuya ortak olacak.  İstiklal Marşı çalınacak noktalar Lüleburgaz Belediyesi’nin ses sistemi kuracağı noktalar ise şöyle; Yeni Tören Alanı Terminal Kocasinan Muhtarlığı Uğur Mumcu Parkı Aydın Mutlu Parkı Barış Mahallesi Muhtarlığı Gençlik Parkı Zeliha Özbek Parkı Güneş Mahallesi Muhtarlığı Atatürk Parkı Eczacıbaşı Parkı Fatih Pastanesi önü İnönü Parkı Aynur Özbilen Parkı Yıldız Parkı Sinan Atakan Yavuz Parkı Damak Pastanesi önü Kurtuluş Parkı Şeytan Durağı Levent Sitesi Taksi Durağı Feyzullah Çarıkçı Parkı 8 Kasım Pazar Yeri 8 Kasım Parkı Zafer Parkı Durak Mahallesi Muhtarlığı LYMBA  Mehmet Başaran Meydanı Deniz Büfe (Hürriyet Caddesi) Işıklar Mevlana Pastanesi Kapalı Pazar Yeri 
Haydi Lüleburgaz 23 Nisan saat 20 21 de balkonlara

Lüleburgaz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan saat 20.21’de 30 ayrı noktada kurulan ses sistemleriyle İstiklal Marşı çalınacak. Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde vatandaşlar İstiklal Marşı’nı balkon ve pencerelerinden Türk Bayraklarıyla okuyacak. 

Lüleburgaz Belediyesi’nin korona virüs salgını nedeniyle bu yıl dijital ortamda gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler korona virüse rağmen büyük bir coşkuyla devam ederken, yarın Lüleburgaz’da anlamlı bir etkinliğe imza atılacak. Bu kapsamda saatler 20.21’i gösterdiğinde Lüleburgazlılar balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı okuyacak. 

30 ayrı noktaya ses sistemi

Bu doğrultuda Lüleburgaz Belediyesi kentin dört bir yanında toplam 30 ayrı noktaya ses sistemi kuracak. Saat 20.21’de bütün ses sistemlerinden eş zamanlı olarak çalınacak İstiklal Marşı’yla vatandaşlar bu coşkuya ortak olacak. 

İstiklal Marşı çalınacak noktalar

Lüleburgaz Belediyesi’nin ses sistemi kuracağı noktalar ise şöyle;

Yeni Tören Alanı

Terminal

Kocasinan Muhtarlığı

Uğur Mumcu Parkı

Aydın Mutlu Parkı

Barış Mahallesi Muhtarlığı

Gençlik Parkı

Zeliha Özbek Parkı

Güneş Mahallesi Muhtarlığı

Atatürk Parkı

Eczacıbaşı Parkı

Fatih Pastanesi önü

İnönü Parkı

Aynur Özbilen Parkı

Yıldız Parkı

Sinan Atakan Yavuz Parkı

Damak Pastanesi önü

Kurtuluş Parkı

Şeytan Durağı

Levent Sitesi Taksi Durağı

Feyzullah Çarıkçı Parkı

8 Kasım Pazar Yeri

8 Kasım Parkı

Zafer Parkı

Durak Mahallesi Muhtarlığı

LYMBA 

Mehmet Başaran Meydanı

Deniz Büfe (Hürriyet Caddesi)

Işıklar Mevlana Pastanesi

Kapalı Pazar Yeri 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.